Στο ναδίρ ο Παναιγιάλειος

Τα διοικητικά προβλήματα στον Παναιγιάλειο έχουν δημιουργήσει αδιέξοδο ενόψει της οργάνωσης της ομάδας για τη νέα σεζόν. Τα διοικητικά προβλήματα στον Παναιγιάλειο έχουν δημιουργήσει αδιέξοδο ενόψει της οργάνωσης της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Η διοικητική σταθερότητα που υπήρχε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Αιγίου την έφερε στην δεύτερη κατηγορία με πρωταγωνιστικούς στόχους, αλλά τώρα ψάχνει για την επιβίωση.

Την ώρα που οι περισσότερες ομάδες δίνουν ραντεβού στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, ο Παναιγιάλειος αναζητά ένα διοικητικό σχήμα που θα τρέξει την ομάδα για το πρωτάθλημα που έρχεται. Αυτό δημιουργεί νέα δεδομένα σε μια ομάδα που μέχρι τώρα είχε μάθει να λειτουργεί αρμονικά και να την απασχολούν μόνο τα προβλήματα στο αγωνιστικό τμήμα. Αυτό το δεδομένο πλέον έχει αλλάξει και ο χαμένος χρόνος είναι σίγουρο πως θα βγει μπροστά μέσα στην σεζόν ως πρόβλημα.

Ακόμη και αν την ύστατη ώρα βρεθεί κάποιο σχήμα που θα τρέξει την ομάδα, τελικά θα έχει καθυστερήσει τόσο η οργάνωση του συλλόγου, οι μεταγραφές και τα θέματα της προετοιμασίας που δύσκολα θα καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Πλέον ο χρόνος πιέζει αφόρητα και φαντάζει πολύ δύσκολο να οργανώσει το ρόστερ, τη στιγμή που δεν έχουν μείνει αρκετοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα, αλλά και το μεταγραφικό παζάρι έχει προχωρήσει για τις άλλες ομάδες και οι περισσότεροι έμπειροι της κατηγορίας έχουν κλείσει.

Last modified onΚυριακή, 26 Ιούλιος 2015 23:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep