Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η ΑΕΛ είναι ιδέα»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Νίκος Κεχαγιάς τόνισε πως το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί είναι πως οι ποδοσφαιριστές του θα ιδρώνουν και θα τιμούν την φανέλα που φοράνε. Ο Νίκος Κεχαγιάς τόνισε πως το μόνο που μπορεί να υποσχεθεί είναι πως οι ποδοσφαιριστές του θα ιδρώνουν και θα τιμούν την φανέλα που φοράνε.

Ο Νίκος Κεχαγιάς δεν θέλησε να δώσει υποσχέσεις στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου φιλάθλων Monsters το βράδυ της Τετάρτης.

Aυτό που έχω να υποσχεθώ – αν και νομίζω πως έχετε γεμίσει υποσχέσεις και λόγια – είναι ότι θα προσπαθήσω εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου θα δώσουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει.

Ο προπονητής της ΑΕΛ Νίκος Κεχαγιάς παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου φιλάθλων Monsters και μάλιστα κέρδισε το ένα από τα φλουριά. Ο 43χρονος τεχνικός δεν θέλησε να δώσει υποσχέσεις, αφού όπως τόνισε «Μέχρι τώρα όλοι έχουν χορτάσει από υποσχέσεις». Τόνισε πως η ΑΕΛ δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά ιδέα που σημαίνει πολλά για όλους όσους είναι κοντά της.

Στο μήνυμα που έδωσε στους οπαδούς της ΑΕΛ είπε:«Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά μέλος της ΑΕΛ. Μιας ΑΕΛ που για εμένα και για όλους εσάς είναι κάτι ξεχωριστό, δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι μια ιδέα. Μπορώ να πω ότι από πολύ μικρός το μικρόβιο αυτό της ΑΕΛ υπάρχει μέσα σε εμένα, όπως και σε εσάς. Εχω ζήσει αυτή την ομάδα και ως ποδοσφαιριστής, έστω ένα χρόνο. Ξεκίνησα σε δύσκολες συνθήκες, να πάρουμε την άνοδο από την Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική και αυτό έγινε αφετηρία για την μετέπειτα πορεία της στην Super League και να κατακτήσει ακόμη ένα κύπελλο.

Eίμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά μέλος της ΑΕΛ. Μιας ΑΕΛ που για εμένα και για όλους εσάς είναι κάτι ξεχωριστό, δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι μια ιδέα. Μπορώ να πω ότι από πολύ μικρός το μικρόβιο αυτό της ΑΕΛ υπάρχει μέσα σε εμένα, όπως και σε εσάς.


Εγώ από την πλευρά μου αυτό που έχω να υποσχεθώ – αν και νομίζω πως έχετε γεμίσει υποσχέσεις και λόγια – είναι ότι θα προσπαθήσω εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου θα δώσουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει. Να είστε σίγουροι ότι οι παίκτες μου σε κάθε παιχνίδι θα βγαίνουν από τον αγωνιστικό χώρο ιδρώνοντας και τιμώντας την φανέλα αυτή που φορούν.
Θα ήθελα, όμως, όπως όλα αυτά τα χρόνια συμπαραστέκεστε στην ομάδα, να υπάρχει αυτή η βοήθεια και να κάνουμε μια νέα αφετηρία ξεκινώντας από το επόμενο παιχνίδι για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει».

Last modified onΠέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2012 05:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep