Με πέντε νέους η πρώτη του ΑΟΧ

Το απόγευμα της Τετάρτης (22/7) έγινε η πρώτη συγκέντρωση του ΑΟΧ για τη νέα σεζόν.


Με πέντε νέους παίκτες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΑΟΧ, υπό την καθοδήγηση του Θωμά Γράφα και των συνεργατών του (Κώστας Διάλας και Τόλης Λεκίδης). Σταματής, Κρίτσα, Πάτσι, Κόλλιας, Γκέσιος, Δεινόπαπας και Γεωργίου ήταν τα νέα πρόσωπα, με τον προπονητή Γράφα να επισημαίνει: «Ευελπιστώ και θέλω να έχω 26 ποδοσφαιριστές σαν ρόστερ. Ο ΑΟΧ είναι μία ιστορική ομάδα. Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης και τον θέλουμε κοντά μας και ζητάμε να είναι κοντά μας και αρωγός στις προσπάθειές μας. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει βάλει ένα στίγμα και εμείς κοιτάμε φέτος να κάνουμε ακόμα κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε. Το όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία οριοθετεί αυτόματα και τους στόχους σου. Άρα, ναι, ο στόχος μας είναι να κάνουμε την υπέρβαση».


Στο πρόγραμμα πήραν μέρος παίκτες υπό δοκιμή, από την Κ19 της ομάδας, ενώ από την περσινή ομάδα παρόντες ήταν οι Μάνικος και Βλαχάκης και Νύκταρης. Το παρών στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς έδωσαν και αρκετοί φίλοι της ομάδας των Χανίων. Ο νεοαποκτηθείς μέσος Θανάσης Δεινόπαπας τόνισε: «Μία ωραία αρχή, έτσι όπως την βλέπω. Μπήκε ένας πρόεδρος, που έχει όραμα για την ομάδα, απλά είμαστε ακόμα πολύ λίγες ημέρες. Πιστεύω όλα θα πάνε προς το καλύτερο. Φυσικά πάντα πρέπει να υπάρχουν και κάποιοι έμπειροι, για να βοηθάνε τους μικρότερους και να υπάρχει "χημεία" και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούνε».

Ο επιθετικός Γιάννης Γκέσιος είπε: «Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από τη διοίκηση και από το τεχνικό τιμ, που είναι ο κ. Γράφας και οι συνεργάτες του. Ο κ. Νύκταρης εμπιστεύθηκε την ομάδα στον κ. Γράφα, που είναι ένας νέος προπονητής με φιλοδοξίες. Έχω ξανασυνεργαστεί μαζί του και είναι ένας από τους λόγους που ήρθα. Οι στόχοι και της διοίκησης και του προπονητή είναι υψηλοί. Τώρα από εδώ και πέρα εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα, μόνο δουλειά και να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας. Βασικοί δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Μέσα από τη δουλειά όλα κρίνονται. Δεν είμαι μόνο εγώ, έχουν έρθει κι άλλα παιδιά ήδη στην ομάδα και θα έρθουν και άλλοι. Γιατί όχι; Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό, όλα γίνονται μέσα από τη δουλειά».

Last modified onΤετάρτη, 22 Ιούλιος 2015 21:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep