Υπέγραψε και ο Σαρακατσάνος

Παίκτης του Αγροτικού Αστέρα είναι τελικά και ο 33χρονος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ

Η αποχώρησή του από την ΑΕΛ τον έφερε στο μεταγραφικό «στόχαστρο» αρκετών ομάδων. Ο λόγος για τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο, το όνομα του οποίου «έπαιξε» για τον ΑΟΤ αλλά και τη Σπάρτη, μεταξύ άλλων. Ωστόσο, ο 33χρονος μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του τελικά στα… βόρεια. Ο έμπειρος αμυντικός δέχτηκε πρόταση από τον Αγροτικό Αστέρα, με τους «σταχυοφόρους» να εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητές του θεωρώντας τον πολύτιμη προσθήκη στα μετόπισθεν. Η απάντησή του ήταν θετική και η επίσημη ανακοίνωση της Τετάρτης (22/7) ολοκλήρωσε και τυπικά την συμφωνία.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Αχιλλέα Σαρακατσάνου. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός - γεννημένος στα Τρίκαλα στις 3/11/1982 - εντάσσεται στο δυναμικό των "σταχυοφόρων" συνοδευόμενος από εντυπωσιακό βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του στην πρώτη εθνική κατηγορία (118 εμφανίσεις με ένα γκολ). Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος ξεκίνησε την καριέρα του στον Α.Ο. Καρδίτσας για να ακολουθήσει ο Απόλλων Σμύρνης, ο Παναθηναϊκός, η Κέρκυρα, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Ηρακλής, τα Τρίκαλα, ο Πανθρακικός και την περασμένη αγωνιστική περίοδο η Λάρισα, όπου πραγματοποίησε 31 εμφανίσεις πετυχαίνοντας ένα γκολ. Στον Αγροτικό Αστέρα θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 33».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα. Υπήρξαν πολλοί λόγοι που ήρθα. Πρώτος και κυριότερος, η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή στις ικανότητες μου ο πρόεδρος και ο προπονητής. Επίσης, η υγεία που αποπνέει ο σύλλογος και το πειστικό πλάνο που έχει ώστε να συνεχίσει να προοδεύει».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι οι μεταγραφές που έχουν γίνει δίνουν το δικαίωμα να πιστεύουμε σε νέες επιτυχίες στο μέλλον. Εννοείται, βέβαια, ότι απαιτείται σκληρή δουλειά κάθε μέρα και σε κάθε αγώνα, ώστε να δικαιώνονται οι επενδύσεις του προέδρου, οι κόποι του προπονητή, η υποστήριξη του κόσμου και φυσικά η δεδομένη ποιότητα του ρόστερ».

Κλείνοντας, σημείωσε: «Η υγεία και οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζει την ομάδα πιστεύω ότι είναι από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της. Αυτό οφείλεται στον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, αλλά και στη συμπεριφορά της διοίκησης. Όταν το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό, αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, απλοποιεί τα πράγματα και διευκολύνει τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν πιο εύκολα».

Last modified onΤετάρτη, 22 Ιούλιος 2015 13:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep