Επαγγελματίας ο Βαφέας

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αγροτικό Αστέρα

Εκτός από τους παίκτες με τους οποίους ενισχύεται μεταγραφικά ο Αγροτικός Αστέρας, φροντίζει να προωθεί στην πρώτη ομάδα και όσους από τους Νέους δείχνουν πως έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσουν. Έτσι, την ευκαιρία από τα… μαλλιά καλείται να αρπάξει ο Νίκος Βαφέας που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής των «σταχυοφόρων».

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Βαφέας υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του. Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου και η προαγωγή του στην πρώτη ομάδα αποτελεί συνέχεια της μακράς παράδοσης του Αγροτικού Αστέρα να αναδεικνύει νεαρούς αθλητές με ικανότητες και όρεξη για δουλειά».

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεαρός μπακ τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έγινα μέλος της μεγάλης ομάδας του Αγροτικού Αστέρα, κάνοντας το ονειρεμένο βήμα από την ακαδημία του συλλόγου στο επαγγελματικό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της Κ20, τον κύριο Γιώργο Τσουκαλίδη, καθώς και τους  προπονητές μου στην πρώτη ομάδα, τον κύριο Παναγιώτη Διλμπέρη και τον κύριο Τάσο Κατσαμπή, που μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας και εγώ με την σειρά μου θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω την επιλογή τους».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep