«Στόχος η άνοδος»

Ο Πανελευσινιακός ξεκίνησε τη σεζόν χωρίς να κρύψει ότι στόχος είναι ανάλογη πορεία με την περσινή.

Πρώτος ξεκίνησε προετοιμασία ο Πανελευσινιακός και πρώτος στοχεύει να κόψει το νήμα στο φινάλε. Οι «σταχυοφόροι» το πρωί της Παρασκευής (17/07) πέρασαν από αιματολογικές εξετάσεις και το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση στο Δημοτικό Στάδιο, με τον γιο του προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργο Γιαλιά να τονίζει ότι στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο. Εξάλλου, όπως σημείωσε και ο Διονύσης Χιώτης, γι' αυτό αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση, ενώ σαφώς πιο χαμηλούς τόνους κράτησε ο νέος προπονητής, Τίμος Καβακάς.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» ανέφερε:
«Στόχος είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Να το ευχαριστιόμαστε πρώτα εμείς, για να το ευχαριστιέται και ο κόσμος που θα βρίσκεται δίπλα μας. Τα υπόλοιπα είναι απλά λόγια. Οι στόχοι φαίνονται στο γήπεδο. Εμάς μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Από κει και πέρα, είναι σημαντικό που μια τόσο ιστορική ομάδα θα αγωνίζεται και πάλι στις μεγάλες κατηγορίες. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον Πρόεδρο για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου, όπως και για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν».

Ο Χιώτης είπε:
«Ήρθα σε μια ομάδα η όποια θα κάνει πρωταθλητισμό και έχει στόχο να ανέβει στη Super League. Μόλις ο Πρόεδρος μου είπε το πρότζεκτ δεν το σκέφτηκα καθόλου. Μου αρέσει στη ζωή μου να έχω στόχους και να κάνω πρωταθλητισμό. Υπήρξαν και άλλες προτάσεις από Ελλάδα και Κύπρο αλλά με την πρώτη συζήτηση μου με τον Πρόεδρο, με κέρδισε κατευθείαν. Αυτό που θα υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά και ελπίζω να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Και ο Γιαλιάς σημείωσε:
«Στόχος μας είναι η άνοδος. Επειδή στο ποδόσφαιρο όμως όλα μπορούν να συμβούν ακόμα και ανατροπές την τελευταία στιγμή, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι. Πιστεύουμε στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές μας και τους ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς! Οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο. Τέλος, θα θέλαμε κοντά μας τους φιλάθλους της ομάδας μας προκειμένου να μας στηρίξουν σε αυτό το δύσκολο έργο που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιούλιος 2015 23:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep