Δημητρίου: «Καλή επιτυχία στον ΑΟΧ»

Ο Πέτρος Δημητρίου με δήλωσή του ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον ΑΟΧ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Νύκταρη - Γράφα.

Την 1η Ιουλίου ο ΑΟΧ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πέτρου Δημητρίου στον πάγκο και στις 17/07 την αποχώρησή του. Ο προπονητής που ανέλαβε να «χτίσει» την κρητική ομάδα μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Ντίνο Κούρτη, αποχαιρέτησε τους «κυανόλευκους» και με δήλωσή του στο flnews.gr ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Ηρακλή Νύκταρη, Θωμά Γράφα.

Όπως ανέφερε ο Δημητρίου:
«Ευχαριστώ πολύ τους κυρίους Τζινευράκη, Τζουγκαράκη και Κούρτη για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ δεν είχα καμία αντίρρηση να αποχωρήσω. Ο ΑΟΧ είναι ένα σωματείο που εκτιμώ και στο διάστημα που κληθήκαμε να «τρέξουμε» τον σχεδιασμό, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου έκαναν την τιμή να βρεθώ, έστω και για αυτό το διάστημα στην ομάδα του ΑΟ Χανιά. Λυπάμαι πολύ, αλλά η απόφαση δεν ήταν δική μου. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΑΟΧ και στο έργο των Ηρακλή Νύκταρη, Θωμά Γράφα».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιούλιος 2015 16:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep