«Πακέτο» στον ΑΟΧ Νύκταρης-Γράφας

Αλλαγή δεδομένων στα Χανιά, με τον Νύκταρη να μπαίνει στον ΑΟΧ με προπονητή τον Θωμά Γράφα.

Ο Ηρακλής Νύκταρης εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο για τον ΑΟΧ και τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, θα εμπλακεί στην ομάδα για τη νέα σεζόν. Τέλη Ιουνίου ο Κρητικός επιχειρηματίας βρέθηκε σε συζητήσεις με τον Μιχάλη Τζουγκαράκη, οι οποίες ωστόσο δεν τελεσφόρησαν.
Τα δεδομένα όμως άλλαξαν και όλα δείχνουν πως εντέλει αυτός θα ''τρέξει'' την ομάδα για τη νέα σεζόν. Προπονητής στην ομάδα θα είναι ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης του Νύκταρη.

Η ΠΑΕ επιβεβαίωσε τα παραπάνω και ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι ο Ηρακλής Νύκταρης και οι συνεργάτες του θα αναλάβουν την ομάδα με προπονητή τον Θωμά Γράφα».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο Πέτρος Δημητρίου αποτελεί παρελθόν, ενώ είναι αβέβαιο τι μέλλει γενέσθαι με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα των Χανίων. Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλής Νύκταρης πριν από περίπου ένα μήνα ήταν προ των πυλών του ΑΟΧ, όμως η συμφωνία τότε δεν είχε προχωρήσει.

Last modified onΠαρασκευή, 14 Αύγουστος 2015 00:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep