«Ο Αχαρναϊκός ήταν... διακοπές»!

Η απολογία του Αχαρναϊκού για το φερόμενο ως «ύποπτο» ματς με την Καλλιθέα.

Μεταξύ των ομάδων που κλήθηκαν την Τρίτη (14/07) σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή για φερόμενα ως «ύποπτα χειραγώγησης» παιχνίδια ήταν ο Αχαρναϊκός. Η ομάδα του Μενιδίου κλήθηκε για την ήττα (2-0) από την Καλλιθέα στο τελευταίο ματς των πλέι άουτ και πλέον αναμένει την απόφαση του αθλητικού δικαστή ως το τέλος της εβδομάδας. Το flnews.gr ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στη διαδικασία και έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Αρχικά ο δικαστής ανέφερε ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υπήρξε έντονος στοιχηματισμός στην ήττα των «πράσινων» και, μάλιστα, με δύο γκολ. Ο νομικός, Αργύρης Λίβας σημείωσε στη συνέχεια: «Η Καλλιθέα ήταν αυτή που είχε ανάγκη το ματς. Αν παρακολουθήσετε τα τελευταία παιχνίδια του Αχαρναϊκού, έπαιζαν αναπληρωματικοί και σε αυτό ο προπονητής έβαλε τους περισσότερους βασικούς. Ο Αχαρναϊκός είχε σωθεί εδώ και τρεις αγωνιστικές και μόνο η Καλλιθέα είχε κίνητρο».

Ακολούθως ο πρόεδρος της έδρας αναρωτήθηκε: «Ναι, αλλά είναι κάποιες ομάδες που απασχολούν συνέχεια σε τέτοιες υποθέσεις. Άλλες τρεις φορές έχει κληθεί ο Αχαρναϊκός...», με τον Λίβα να απαντά: «Αντικειμενικά ο Αχαρναϊκός ήταν καλύτερη ομάδα, αλλά ήταν και σε... διακοπές! Δεν έκαναν προπονήσεις τρεις μέρες πριν το ματς, γιατί είχε σωθεί. Κι εμείς να ποντάραμε στο ματς, υπέρ της Καλλιθέας θα ποντάραμε!». Φυσικά, ζήτησε την απαλλαγή της ομάδας του Μενιδίου και σημείωσε ότι μία υπόθεση πήγε στην εφέσεων (σ.σ. Βέροια) και εκεί η εμπλεκόμενη ομάδα αθωώθηκε.

Last modified onΤρίτη, 14 Ιούλιος 2015 18:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep