«Πιο δυνατός φέτος»

Ο αμυντικός του Αγροτικού Αστέρα, Γιάννης Καραμπάς δήλωσε ανυπόμονος για την έναρξη της προετοιμασίας.

Ντεμπούτο στις επαγγελματικές κατηγορίες έκανε με τον Αγροτικό Αστέρα τον περασμένο Μάιο ο Γιάννης Καραμπάς. Ο 20χρονος αμυντικός έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και σημείωσε ότι φέτος νιώθει πιο δυνατός, ενώ δήλωσε ανυπόμονος για την έναρξη της προετοιμασίας.

Όπως ανέφερε ο Καραμπάς:
«Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι έκανα το πρώτο επαγγελματικό βήμα με τη φανέλα του Αστέρα, που είναι μία ιστορική ομάδα. Όλη η περασμένη χρονιά ήταν ένα σχολείο. Δούλευα καθημερινά με παίκτες υψηλού επιπέδου και με μεγάλη εμπειρία. Σαν άνθρωπος και σαν αθλητής είμαι σίγουρα πιο δυνατός σήμερα χάρη σε όσα έζησα πέρσι.

Νιώθω έτοιμος. Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά ανάμεσα στους συμπαίκτες μου. Η προετοιμασία για εμάς τους νέους είναι μία πρόκληση. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του προπονητή, αλλά και των συμπαικτών μας. Στον Αστέρα το κλίμα είναι εξαιρετικό στα αποδυτήρια και αυτό σίγουρα βοηθά τους νεότερους».

Για τη θέση που αγωνίζεται δήλωσε:
«Είναι αλήθεια ότι έχω εμπιστοσύνη και στα δύο μου πόδια και αυτό μου επιτρέπει να αγωνίζομαι και στα δύο άκρα της άμυνας. Πιο άνετα αισθάνομαι στα δεξιά, αλλά πάντα θα είμαι διατεθειμένος να παίξω εκεί που θα μου το ζητήσει ο προπονητής. Είμαι άνθρωπος που βάζει την ομάδα πάνω απ' όλα και γι' αυτό το λόγο θέλω να καταφέρω τη νέα αγωνιστική περίοδο να κερδίσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ώστε να προσφέρω και περισσότερα στον Αγροτικό Αστέρα, που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».

Last modified onΤρίτη, 14 Ιούλιος 2015 15:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep