Μπηχτή για Νεμπεγλέρα!

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι θα ήθελε τον Κώστα Νεμπεγλέρα στην ΑΕΛ, αλλά...

Το θέμα του Κώστα Νεμπεγλέρα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο προσκήνιο στην ΑΕΛ με αφορμή τη δήλωση του Αλέξη Κούγια ότι λόγω ηλικίας ο ίδιος δεν μπορεί να βοηθήσει. Ωστόσο, σε δηλώσεις του το Σάββατο (11/07) ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αλλά πέταξε και... μπηχτή για τον αρχηγό των «βυσσινί». Το flnews.gr απομαγνητοφώνησε και σας παρουσιάζει το απόσπασμα των δηλώσεών του στον Ok Radio.

Συγκεκριμένα, ο Κούγιας είπε:
«Λένε ότι έχω υποτιμήσει την προσωπικότητά του. Πάντα ήθελα να έχω στις ομάδες μου τον Νεμπεγλέρα. Και όταν πήρα τις μετοχές το πρώτο που ρώτησα να δει ο προπονητής είναι τα εργομετρικά του. Έχω επίγνωση τι σημαίνει η παρουσία του στα αποδυτήρια και αυτό περνά από το μυαλό μου, όμως γι' αυτό θα αποφασίσει ο προπονητής. Είναι σημαντικό να υπάρχουν εμβληματικές φυσιογνωμίες στην ομάδα, αλλά ο καθένας πρέπει να έχει και αυτοσεβασμό. Αν τα εργομετρικά είναι αυτά που χρειάζονται, ας είναι και 50 χρόνων».

Στη συνέχεια ο Κούγιας μίλησε και για την επαφή που επεδίωξε με τον Νεμπεγλέρα, λέγοντας:
«Έβαλα τον Σωτήρη Μάρκου να τον καλέσει και να του πει να μου τηλεφωνήσει. Η απάντηση που έδωσε στον Μάρκου ήταν: «Να με πάρει εκείνος». Δύο μου το έκαναν αυτό, ο Νεμπεγλέρας και ο Δεληζήσης. Οι υπόλοιποι είδαν με πολύ ζεστασιά το ενδεχόμενο παραμονής τους».

Last modified onΚυριακή, 12 Ιούλιος 2015 23:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep