«Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα»

Αισιόδοξος για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν εμφανίζεται ο υπεύθυνος του Σταδίου, Νίκος Γκούσκος – Διάψευση για Κολονέλο

Παράλληλα με το αγωνιστικό πλάνο που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις, υπάρχουν και τα έργα στο Στάδιο της Ζακύνθου που επίσης έχουν «παγώσει». Ωστόσο, ο υπεύθυνος του γηπέδου, Νίκος Γκούσκος, επεσήμανε πως μόλις ξεπεραστούν αυτές οι δυσκολίες για τη χώρα, τότε άμεσα θα δοθεί και η απαραίτητη χρηματοδότηση για τα έργα.

«Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, έχουν τελειώσει οι μελέτες και απομένει η χρηματοδότηση. Είμαι βέβαιος ότι αν ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες, πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα αυτά» επεσήμανε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα «Ημέρα». Επίσης, δεν παρέλειψε να εκφράσει και την δυσαρέσκειά του για την στάση ορισμένων, τονίζοντας: «Θα ήθελα επίσης να εκφράσω ένα παράπονο. Κάποιοι άνθρωποι που έχουν άμεσο όφελος για να είναι το γήπεδο σε άριστη κατάσταση δεν μας έχουν ρωτήσει αν θέλουμε κάτι. Αυτό δεν έγινε ποτέ και είναι μεγάλο μας παράπονο».

Διάψευση για Κολονέλο

Μπορεί η διοίκηση της Ζακύνθου να έχει στραφεί ξανά στην αγορά του εξωτερικού για την αναζήτηση προπονητή, ύστερα από το «διαζύγιο» με τον Ντάνι Ακίνο, αλλά επισημαίνεται πως δεν υπάρχει κανένα θέμα επιστροφή του Τζιανλούκα Κολονέλο. Ο Ιταλός τεχνικός βρέθηκε στο «τιμόνι» της ομάδας τη σεζόν 2013-14 και υπήρξαν αναφορές για επαφή των δυο πλευρών, αλλά από την ομάδα του Ιονίου διαψεύδεται κατηγορηματικά το εν λόγω σενάριο.

Last modified onΠέμπτη, 09 Ιούλιος 2015 18:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep