Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κολοβέτσιος: «Καταστροφή...»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο αμυντικός της ΑΕΛ, Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε για την κατάσταση στη Football League.

Παίζαμε εδώ κι ενάμιση μήνα Κυριακή και Τετάρτη. Τώρα δεν ξέρω πως θα παίζουμε όταν αρχίσει, αν αρχίσει, ξανά το πρωτάθλημα. Περιμέναμε 4 μήνες να μάθουμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε, κάναμε προετοιμασία, και τώρα ξαφνικά διακόπτεται επ’ αόριστον το πρωτάθλημα. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.

Στο... άγνωστο της επανέναρξης του πρωταθλήματος και στις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3. Ο αμυντικός της ΑΕΛ, πάντως, τόνισε ότι οι Θεσσαλοί μαζί με τον Πανθρακικό είναι τα φαβορί για την απευθείας άνοδο.

«Το πρωτάθλημα έχει σταματήσει, ήταν να συνεδριάσει η λίγκα σήμερα αλλά το ανέβαλαν και θα συνεδριάσουν την Πέμπτη. Δεν ξέρουμε πότε θα ξαναπαίξουμε», είπε αρχικά και συνέχισε: «Αυτό που συμβαίνει φέτος είναι καταστροφή για εμάς. Περιμέναμε 4 μήνες να μάθουμε σε ποια κατηγορία θα είμαστε, κάναμε προετοιμασία, και τώρα ξαφνικά διακόπτεται επ’ αόριστον το πρωτάθλημα. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται.

Παίζαμε εδώ κι ενάμιση μήνα Κυριακή και Τετάρτη. Τώρα δεν ξέρω πως θα παίζουμε όταν αρχίσει, αν αρχίσει, ξανά το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα της Super League. Εδώ στηρίζεσαι στη δύναμη και το… κακό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο γιατί τα γήπεδα είναι απαράδεκτα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα διαφορετικό, μόνο να στηριχθείς στη δύναμη.

Δεν υπάρχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα της Super League. Εδώ στηρίζεσαι στη δύναμη και το… κακό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να παίξεις καλό ποδόσφαιρο γιατί τα γήπεδα είναι απαράδεκτα.

Για την πορεία των «βυσσινί» σχολίασε: «Εμείς ξεκινήσαμε χάνοντας βαθμούς στη Λάρισα με ισοπαλίες, ήμασταν άτυχοι. Μετά έγιναν αλλαγές, έφυγαν προπονητές, παίκτες, τώρα ήρθε νέος προπονητής. Θέλουμε χρόνο να δεθούμε μεταξύ μας, γιατί ήρθαν και νέα παιδιά. Θα δούμε πως θα πάμε, γιατί ήμασταν κι άτυχοι».

Σχετικά με τις αντιδράσεις των οπαδών, ανέφερε: «Καταλαβαίνουμε τον κόσμο που είναι στεναχωρημένος γιατί έχει συνηθίσει στα σαλόνια. Δεν το συζητάμε, πρέπει να ανέβει η ομάδα. Θεωρώ πως η δική μας ομάδα κι ο Πανθρακικός έχουν το προβάδισμα για την άνοδο».

Σχετικά με τα σενάρια μεταγραφής του: «Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ. Με ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα να ανέβει η ομάδα και θα δούμε. Μόνο αυτό με απασχολεί».

Last modified onΤρίτη, 07 Φεβρουάριος 2012 15:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep