«Τρία φιλικά και τρεις δανεικοί»

Ομάδες από την Football και Super League θα αντιμετωπίσει στην προετοιμασία του ο Πανελευσινιακός που έχει συμφωνήσει για δανεικούς από την «μεγάλη» κατηγορία

Οι τελευταίες… πινελιές απομένουν στον Πανελευσινιακό προκειμένου να συμπληρωθεί το «παζλ» της νέας σεζόν. Οι «νεοφώτιστοι» όπως ανέφερε ο Χρήστος Γιαλιάς, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το flnews.gr, θα «κλείσουν» το ρόστερ με 3-4 προσθήκες που απομένουν, ενώ φρόντισε να τονίσει ότι έχει ήδη συμφωνήσει με παίκτες που ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί, μεταξύ των οποίων είναι και τρεις δανεικοί από ομάδες της Super League. Ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως το «χτίσιμο» της ομάδας έχει ολοκληρωθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό, έχοντας πλέον μπει στην τελική του ευθεία.

Όσο για τα της προετοιμασίας, η πρώτη συγκέντρωση των «σταχυοφόρων» για τη νέα αγωνιστική χρονιά θα γίνει στις 17 Ιουλίου και στις 27 του ίδιου μήνα η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Τίμος Καβακάς λοιπόν θα «μοντάρει» το υλικό που θα έχει στη διάθεσή του στο Καϊμακτσαλάν, όπου η αποστολή θα μείνει για 12 ημέρες, έχοντας ήδη προγραμματίσει και τρία φιλικά με ομάδες της Football και της Super League.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep