«Υπάρχει όρεξη και προοπτική»

Αισιόδοξος για τα κέρδη που μπορεί να αποφέρει η δουλειά στις ακαδημίες του Παναιγιάλειου εμφανίζεται ο Χρήστος Παρασκευόπουλος

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των «μικρών» του Παναιγιάλειου στο τουρνουά που διεξήχθη στο Πόρτο Χέλι εμφανίζεται ο Χρήστος Παρασκευόπουλος. Ο τεχνικός της ομάδας Παίδων του συλλόγου μάλιστα τόνισε πως υπάρχει προοπτική και όρεξη στην ομάδα για να συνεχιστεί η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών.

«Αυτό ήταν το πρώτο τρόπαιο για τις ακαδημίες του Παναιγιαλείου. Θα μπορούσαμε να είχαμε κατακτήσει την 1η ή την 2η θέση αφού ήταν άδικο που δεν παίξαμε στον τελικό του τουρνουά. Υπάρχουν προοπτικές μεγάλες για αυτή την ομάδα. Φέτος πρώτη χρονιά έγινε πολύ καλή δουλειά, καταφέραμε να φτάσουμε στα προημιτελικά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας Κ15. Ήταν μια τρομερή εμπειρία ο πρώτος χρόνος στην ομάδα, υπάρχει όρεξη, υπάρχει προοπτική από την διοίκηση που ήταν όλη την χρονιά δίπλα μας. Μεγάλη εμπειρία για μένα, για τους παίκτες, για την διοίκηση που είχε το όραμα να κάνει ακαδημίες στον Παναιγιάλειο» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κόουτς των «μικρών».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep