Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα (4-3) από Πανιώνιο ο Αστέρας

Ο Εθνικός Αστέρας ηττήθηκε 4-3 από τον Πανιώνιο στο «Απήλιον».

Με χατ τρικ του Πατρίκ Ντιμπαλά ο Πανιώνιος έδειξε στον Εθνικό Αστέρα τα αδύναμα σημεία του στη φιλική αναμέτρηση της Δευτέρας (06/02) που έγινε στο «Απήλιον».

Για τους «κυανέρυθρους» έπαιξαν όσοι δεν είχαν συμμετοχή στο ματς της Κυριακής (05/02) με την ΑΕΚ, ενώ ο Πέτρος Δημητρίου μοίρασε στον χρόνο και διαπίστωσε ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά για να αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα της Καισαριανής.

Για τον Πανιώνιο σκόραραν οι Ντιμπαλά (42', 70', 80'), Κούρντι (56'), ενώ για τον Εθνικό Αστέρα βρήκαν δίχτυα οι Μήτρου (35'), Ζαρογιάννης (45') και Μαστρογιάννης (50').

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μιχαηλίδης, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρντι, Αντούνιες, Αναστασόπουλος, Μενδρινός, Μιλοβάνοβιτς, Οκόγιε, Αμπντουλάγιεφ, Ντιμπαλά. Επαιξαν και οι: Γκέζος, Σμυρλής, Σαμαρόπουλος, Σταματής, Πόγκασιτς, Κούρος, Ντούνης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκούσεφ, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Δάρρας, Ζαρογιάννης, Μαστρογιάννης, Μήτρου, Σκάρος, Πασάς, Γκεμίσης, Γουδέλης. Επαιξαν και οι: Βουρεξάκης, Λαγός, Καζνέτση, Τλούπας, Μακρής, Γιακούπι, Κολλιάκης, Αδαμάκης, Καλδέλης.

Last modified onΔευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2012 14:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep