Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τακτική για... Διαγόρα

Στις στημένες φάσεις έδωσε σημασία στην χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ Καλλονής ο προπονητής της ομάδας Λουτσιάνο Ντε Σόουζα Στις στημένες φάσεις έδωσε σημασία στην χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ Καλλονής ο προπονητής της ομάδας Λουτσιάνο Ντε Σόουζα

Ο Λουτσιάνο δούλεψε στις στημένες φάσεις με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛΚ στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας που ξεκίνησε την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα.

Βάρος στην τακτική και τις στημένες φάσεις έδωσε στην πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας ο προπονητής της ΑΕΛ Καλλονής Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Η ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος μπορεί να μην έχει ακόμη οριστεί, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως την Κυριακή οι ομάδες θα βρεθούν στο γήπεδο και στην Καλλονή προετοιμάζονται κανονικά για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα. Από την προπόνηση απουσίαζαν ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος που αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα σε δύο εβδομάδες, αλλά και ο Μαμαρί Τραορέ που η αρθροσκόπηση θα τον κρατήσει εκτός για επτά με οκτώ εβδομάδες.

Last modified onΔευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2012 14:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep