«Να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην ΑΕΚ δηλώνει ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Ροντρίγκο Γκάλο

Απόλυτα ικανοποιημένος από την συμφωνία του με την ΑΕΚ και την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά την θητεία του στον Παναιτωλικό, εμφανίζεται ο Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε πως θέλει να βοηθήσει την Ένωση και να δώσει χαρά στους φιλάθλους της.

«Είχα μια πολύ καλή χρονιά στην Ελλάδα με τον Παναιτωλικό. Ήμουν ευτυχισμένος στην Ελλάδα, όπως είμαι και τώρα που θα επιστρέψω για να αγωνιστώ εκεί με την ΑΕΚ. Θέλω να κάνω μια καλή προετοιμασία, κάτι που δεν συνέβη πέρυσι, ώστε να έχω καλή φυσική κατάσταση και να μείνω μακριά από τραυματισμούς. Έχω στόχο να βοηθήσω την ΑΕΚ και μαζί με τους συμπαίκτες μου να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Με όλο τον σεβασμό στην Πάσος Φερέιρα, αλλά η παρουσία μου εκεί ήταν για μένα ένα σκαλοπάτι που ήθελα να με οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη ομάδα, με καλύτερο συμβόλαιο και συνθήκες εργασίας, κι αυτό έγινε» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του «Globo Esporte».

Όσο για το ενδεχόμενο της κλήσης του στην εθνική Βραζιλίας, τόνισε: «Το όνομά μου είχε συζητηθεί για την Εθνική στο ξεκίνημα της καριέρας μου, όταν ήμουν στην Αβαϊ. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, οπότε δεν το έχω πια στο μυαλό μου. Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες. Άλλωστε στη Βραζιλία υπάρχει η προκατάληψη πως όταν ένας παίκτης πλησιάζει τα 30, δεν είναι πια τόσο χρήσιμος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep