«Θέλω Super League»

Ο Μάρκο Παβίσεβιτς... διαφήμισε την Ερμιονίδα στην πατρίδα του.

Συνέντευξη σε μέσο της Σερβίας παραχώρησε ο Μάρκο Παβίσεβιτς. Ο 29χρονος πρώτος σκόρερ της Ερμιονίδας (25 συμμετοχές, 15 γκολ) μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Αργολίδας και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί του χρόνου στη Super League. Αρχικά δήλωσε:

«Είχα αρκετά ραντεβού με τον πρόεδρο πριν έρθω στη Σερβία να ξεκουραστώ. Το συμβόλαιό μου λήγει 30 Ιουνίου, οπότε είμαι ελεύθερος. Η πρόταση της Ερμιονίδας ήταν συγκεκριμένη, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ελληνικές ομάδες, οπόε θα δούμε. Η ευχή μου είναι να παίξω στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχω την ποιότητα να το πετύχω και το απέδειξα μέσα στη σεζόν.

Η Ερμιονίδα είναι μία μικρή παραθαλάσσια πόλη 5.000 κατοίκων και το καλοκαίρι προσελκύει πολλούς τουρίστες από όλο τον κόσμο. Όλοι εκεί είναι πολύ φιλικοί, ήσυχοι, αλλά μας υποστηρίζουν και δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα. Δεν μπορείς, λοιπόν, να μην δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Εμεις οι Σέρβοι προσπαθούμε σκληρά και είμαι περήφανος που παίξαμε εκεί».

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον του, ανέφερε:
«Θέλω να παίξω στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν. Ομάδες από τη Super League έχουν δείξει ενδιαφέρον. Τώρα είναι σημαντικό να ηρεμήσω».

Last modified onΤρίτη, 23 Ιούνιος 2015 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep