«Θα ζητήσει συγγνώμη ο Κούγιας»

Ο ενδιαφερόμενος αγοραστής της ΑΕΛ προσέβαλε την Ερασιτεχνική γιατί είχε λάθος πληροφορίες, σύμφωνα με τον Νίκο Κυριακού

Εκνευρισμένος δήλωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Νίκος Κυριακού, για μέρος της τοποθέτησης του Αλέξη Κούγια. Μάλιστα επεσήμανε πως τον έχουν πληροφορήσει λάθος κι όταν μάθει την αλήθεια θα ζητήσει συγνώμη.

«Εκνευρίστηκα από όσα άκουσα και την επίθεση στον Ερασιτέχνη. Είναι από τους πιο έμπειρους παράγοντες του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατό αυτός που σκέφτεται να αγοράσει τη Λάρισα να ξεκινάει με μια επίθεση στον Ερασιτέχνη. Προφανώς έχει μάθει από σωματεία που είναι ανύπαρκτα. Ο Ερασιτέχνης είναι σωματείο που κινείται γύρω από την ΑΕΛ. Απλά είναι ένας υποψήφιος. Δεν είναι δυνατόν να κινείται με τέτοια λογική» ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στο «ok radio 104.8».

Ερωτηθείς για το αν ισχύουν οι ισχυρισμοί του Κούγια, απάντησε: «Είναι θέματα της ΑΕΛ και δεν τον αφορούν. Δεν ξέρω αν είναι ενημερωμένος 100%. Ο Κούγιας όταν μάθει την αλήθεια είμαι σίγουρος πως θα ζητήσει συγγνώμη από τον Ερασιτέχνη γιατί τον πρόσβαλε με αυτά που είπε. Τον πληροφόρησαν λάθος, τον εξέθεσαν».

Επίσης, αναφερόμενος στον Βαγγέλη Πλεξίδα, δήλωσε: «Μας έχει κουράσει ο κ. Πλεξίδας. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Δεν υπάρχει ανοχή από τον κόσμο. Για μένα ο κύκλος του Πλεξίδα έχει κλείσει. Αν πουλήσει στον Κούγια ή σε άλλον είναι δικό του θέμα. Αλλά θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τον Ερασιτέχνη και με όλη την κοινωνία της ΑΕΛ».

Last modified onΤρίτη, 23 Ιούνιος 2015 20:44

1 comment

  • ΑΕΚ
    ΑΕΚ Τρίτη, 23 Ιούνιος 2015 23:42 Comment Link

    Μπλέξατε με κοντοπ@@@νους

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep