«Θα τους πάρω στη Λάρισα»!

Ο Αλέξης Κούγιας θέλει να... μετακομίσει την Παναχαϊκή στη Λάρισα.

Το ραντεβού του Αλέξη Κούγια με τον Βαγγέλη Πλεξίδα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (21/06) και εκεί θα φανεί κατά πόσο ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής μπορεί να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο ίδιος, μάλιστα, έχει... έτοιμο πλάνο στο μυαλό του, αφού σκοπεύει να μετακομίσει στη θεσσαλική πόλη τους ποδοσφαιριστές των «κοκκινόμαυρων» και τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό!

«Θα κρατήσω τους Σερζίνιο, Μπόγιοβιτς, Μπανούση και Πατσιογεώργο», δήλωσε ο Κούγιας στην εφημερίδα «Live Sport» και υποστήριξε: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής είναι ενθουσιασμένοι με το ενδεχόμενο ενασχόλησής μου με την ΑΕΛ και θα έρθουν εκεί, ενώ προπονητής θα είναι μάλλον ο Δημήτρης Σπανος»!

Ωστόσο, έδειξε να αγνοεί το ποσό (650 χιλιάδες ευρώ) που ζητά ο Πλεξίδας για το προπονητικό κέντρο στα Δένδρα και τα γραφεία της ΠΑΕ και ανέφερε: «Τόσα ζητάει; Θα δούμε. Θα βρεθούμε και θα μιλήσουμε».

Την ίδια στιγμή στην εφημερίδα «Ελευθερία» ο Κούγιας έκανε λόγο για συνεργασία με τον Κώστα Πηλαδάκη για τη χρήση του AEL FC Arena και υποστήριξε: 

«Εφόσον δεν υπάρχουν νομικά προβλήματα και δεν αναφέρομαι ούτε στην Παναχαϊκή, ούτε στην τριετία από τη σύσταση της ΠΑΕ, τα οποία να αποτρέπουν τη λειτουργία και την αδειοδότηση της ομάδας, κάτι που θα δείξει ο έλεγχος στα θεσμικά όργανα και αν όλα αυτά που υποστηρίζει ο κ. Πλεξίδας είναι αληθινά, είμαστε πιο κοντά παρά ποτέ σε συμφωνία. Αυτονόητο για μένα είναι ότι θα έχω τη συμπαράσταση του κ. Κωστή Πηλαδάκη γι’ αυτό άλλωστε θα στεγαστούμε στο AEL FC Arena με τον οποίο έχω συζητήσει.

Το όνειρό μου είναι να ξανακάνουμε τη Λάρισα κεντρικό θέμα όχι μόνο της ποδοσφαιρικής Λάρισας αλλά και όλης της Ελλάδας. Για να το πετύχουμε απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καθολική στήριξη των φιλάθλων χωρίς καμία επιφύλαξη με τους οποίους θέλω να βλέπω μαζί τους αγώνες όπως έκανα και το απόλαυσα για πέντε χρόνια στα Γιάννενα.

Για το θέμα της Παναχαϊκής, μια και αναφέρθηκα σε αυτήν, έχω δρομολογήσει τις σωστές κινήσεις. Άλλωστε είναι μονόδρομος η διάλυση της εταιρίας. Τον Γενάρη του 2009 όταν παρέλαβα τον Πατραϊκό γιατί σ’ αυτή την ομάδα βασίστηκε η Παναχαϊκή υπήρχαν χρέη 3,3 εκατομμύρια ευρώ και τώρα υπάρχουν 500.000 ευρώ στο Δημόσιο σε ΙΚΑ κι Εφορία που δεν τα δημιούργησα εγώ αλλά οι κ. Μουτζουρούλιας, Μακρής που ήταν οι προκάτοχοί μου. Τα χρέη αυτά τα πλήρωσα εγώ γιατί δεν είχα καμία βοήθεια από κανέναν ούτε μια πινακίδα από κάποιον επιχειρηματία της Πάτρας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια οφειλή ούτε σε ποδοσφαιριστές ούτε σε προμηθευτή. Αυτό που θέλω να τονίσω ότι έρχομαι να συμφωνήσω γιατί όπως τόνισα και στην αρχή είμαστε πιο κοντά από ποτέ».

Last modified onΚυριακή, 21 Ιούνιος 2015 17:50

5 comments

  • Κανιέμπα
    Κανιέμπα Κυριακή, 21 Ιούνιος 2015 16:39 Comment Link

    Αν δεν καταλάβατε,ο κοντός τα κάνει όλα για να εκβιάσει καταστάσεις με γήπεδο, ερασιτέχνη , δήμο! Δεν μπορεί να έχει διαθέσει κοντά 3 εκατομύρια και σε μία νύχτα να κλείσει το μαγαζί! Ο Φλωρινιώτης αν είναι , που είναι ξύπνιος θα του δώσει δυο κλωτσιές και θα τον διώξει από το τυροκομείο...

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κυριακή, 21 Ιούνιος 2015 15:17 Comment Link

    Τελικα της μετοχες της Παναχαικης θα της χαρισει στο Δημο η την ερασιτεχνικη,κανεις δεν δινει λεφτα στον κουγια σημερα για μετοχεε,το θεμα ομως ειναι τι να της κανει ο Δημος η η ερασιτεχνικη Παναχαικη, ειναι σαν να σιου χαριζει καποιος ενα TSEROKI η μια LEXUS αξιας 60.000 ερυω ,αλλα μετα αντε να πληρωνεις για την συντηρηση τους.Απ´οτι φαινεται μετην αγορα της ΠΑΕ Λαρισας απο τον Κουγια η Παναχαικη θα ξεκινησει του χρονου απο το ερασιτεχνικο,και θα μεινουν ικανοποιημενες και οι δυο πλευρες,Κουγιας-Ερασιτεχνικη!!

  • παναχας
    παναχας Κυριακή, 21 Ιούνιος 2015 13:42 Comment Link

    ΚΟΥΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ 'ΧΕΙΣ ΠΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΒΡΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!!!

  • Κώστας
    Κώστας Κυριακή, 21 Ιούνιος 2015 13:04 Comment Link

    Μακάρι παιδιά,με τις θερμότερες ευχές όλων των Πατρινών να κλείσει το deal.

  • ΣΙΝ
    ΣΙΝ Κυριακή, 21 Ιούνιος 2015 12:54 Comment Link

    Δεν πρόκειται να πάει πουθενά γιατί σε λίγο θα αποβληθεί από το ποδόσφαιρο. Και τι εννοεί με ποδόσφαιρο αυτός? Πρώτη του δουλειά είναι να κατηγορήσει με ψέμματα σαν απατεώνες, πρεζάκηδες, μαφιόζους όλους τους οργανωμένους της ομάδας. Δημόσια και με μερικά ονοματεπώνυμα, εξώδικα και μηνύσεις για γέλια. Μετά θα κάνει τό ίδιο με δημοσιογράφους και θα αφήσει μόνο έναν που θα τα παίρνει για να τον αφήνει να κάνει μονολόγους στα ΜΜΕ. Ο επόμενος στόχος η ερασιτεχνική για να μην δίνει ποσοστά, η αστυνομία για να μην του πηγαίνει κόντρα, οι αρχές της πόλης... Δεν πρόκειται να πληρώνει πουθενά και μάλιστα θα βγαίνει και θα κατηγορεί όσους του κάνουν κατασχέσεις για οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί ο νούς του. Οι ποδοσφαιριστές και οι ενοικιαστές διαμερισμάτων θα πληρώνονται όταν και όσο θέλει. Αν η ΠΑΕ χρωστάει ένα ποσό θα βρεθεί σε μήνες να χρωστάει πολλαπλάσια. Πάρα πολύ πολλαπλάσια. Μέσα σε 3-5 χρόνια που θα γίνουν αναγκαστικά απαιτητά και θα αναγκαστεί να την κλείσει την ΠΑΕ, χαιρετίσματα. Εάν θέλει κανένας να μάθει το ποιόν του ας απευθυνθεί στις υπηρεσίες του ΣΔΟΕ, το υπουργείο ανάπτυξης, τον Παπαλάκη, τον Κοντονή, τους ισολογισμούς, τα συμφωνητικά, τις ανακοινώσεις του ίδιου στο panachaikifc.gr, σε δημοσιογράφους, σε πρώην παίκτες, μάνατζερ...
    Πούλα και πούλο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep