«Πηγή έμπνευσης αυτός ο άθλος»

Τα συγχαρητήριά του για την εξασφάλιση της παραμονής έδωσε στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Κώστας Τσιαδήμος

Χαρακτηρίζοντας άθλο την παραμονή της Αναγέννησης Καρδίτσας στη Football League μέσω των play out, ο Κώστας Τσιαδήμος τόνισε πως αυτό το επίτευγμα μπορεί να εμπνεύσει κι άλλους να προσφέρουν στην ομάδα.

Ο φίλαθλος και μέλος της ΑΣΑ, καθώς έχει βοηθήσει τόσο ηθικά όσο και έμπρακτα την ομάδα, με επιστολή του που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρει: «Μέσα από την καρδιά μου θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους της Αναγέννησης που μόχθησαν όσο λίγοι το ξέρουν, για να κρατήσουν την ομάδα όρθια. Αυτό που πέτυχε η ομάδα της πόλης μας ήταν ένας άθλος απίστευτος!

Πολλά, λοιπόν, συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, στον πρόεδρο σε όλα τα μέλη της διοίκησης που έδωσαν και την ψυχή τους αλλά και στους αγνούς (το τονίζω) φιλάθλους της ομάδας που στάθηκαν δίπλα της κυρίως τις δύσκολες ώρες...

Kυρίως θέλω να σταθώ στους ανθρώπους που γνώρισα φέτος από κοντά και διαπίστωσα ιδίοις όμασι την ηθική τους υπόσταση και τον απίστευτο αγώνα τους. Στον σπουδαίο πρόεδρο Βασίλη Μπούρμπο, στον ακούραστο διευθυντή της ομάδας Κώστα Ραχαβέλια, στα παιδιά της διοίκησης Κώστα Βεργίνη, Θεοδόση Κατσάρα, Παναγιώτη Αγραφιώτη, Κώστα Κακούσιο, Κώστα Γκαβαλέκα, Αποστόλη Χρυσικό, που εργάζονταν νυχθημερον και με τεράστια προσφορά για τα θέματα της Αναγέννησης. Kυρίως για την ενέργεια, την διάθεσή τους, τη μη αποδοχή της ήττας και την μαχητικότητά τους όταν τα πράγματα δυσκόλευαν πολύ.

Συγχαρητήρια σε όλους για τη χαρά που έδωσαν στους Καρδιτσιώτες και για την προσφορά στην Καρδίτσα. Ας είναι αυτός ο άθλος το μήνυμα ότι η περιοχή μας μπορεί και ας εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους να μπουν στη διαδικασία της προσφοράς».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep