«Έχουμε πεισμώσει στο Αιγίνιο»

Αποφασισμένος να οδηγήσει ξανά την ομάδα του Αιγινιακού στη Football League εμφανίζεται ο Γιάννης Νιώπας

Οι μηχανές δουλεύουν στο φουλ στον Αιγινιακό και άπαντες στις τάξεις της ομάδας είναι πεισμωμένοι προκειμένου να την επαναφέρουν όσο το δυνατό πιο σύντομα στη Football League. Αυτά ισχυρίστηκε μιλώντας στο flnews.gr ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Νιώπας, βάζοντας παράλληλα τέλος στα όσα αναφέρονται περί ενδεχόμενης αποχώρησής του.

«Του χρόνου η 2η θέση θα είναι αποτυχία» επεσήμανε αρχικά καθιστώντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο σαφές ότι ο Αιγινιακός έχει στόχο τη σεζόν 2016-17 να είναι ξανά στη Football League, με την Γ’ Εθνική να αποτελεί παρένθεση. Ερωτηθείς για τον Άγγελο Διγκόζη απάντησε: «Δε νομίζω να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Έχουμε ήδη μια λίστα υποψηφίων».

Αναφορικά με τους παίκτες και τις επαφές της διοίκησης για ανανεώσεις συμβολαίων υπογράμμισε: «Οι πιο πολλοί ζήτησαν να μείνουν. Μερικούς δεν τους θέλουμε στην ομάδα. Οι πιο πολλοί θα συνεχίσουν. Έχουν υπογράψει πάνω από 10. Όσοι είναι δυο χρόνια μαζί μας, έχουν μείνει ήδη όλοι τους. Ο βασικός κορμός δηλαδή». Επίσης, συμπλήρωσε: «Χρειαζόμαστε αρκετές προσθήκες γιατί όπως είπα και πριν κυριολεκτικά του χρόνου η 2η θέση θα είναι αποτυχία. Έχουμε πεισμώσει εδώ στο Αιγίνιο. Έχουμε βάλει φουλ τις μηχανές».

Κλείνοντας, τόνισε: «Την Τρίτη (23/6) ή την Τετάρτη (24/6) θα κάνουμε τις πρώτες ανακοινώσεις. Ίσως μαζί ανακοινώσουμε και τον προπονητή. Ίσως όμως περιμένουμε καμιά εβδομάδα προκειμένου να αποφασίσουμε πιο ψύχραιμα στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep