Στον υπουργό η απόφαση του ΣτΕ

Εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και της «Δικέφαλος 1924» υπέβαλαν στον Παναγιώτη Λαφαζάνη τις απορριπτικές προτάσεις των προσφυγών για το γήπεδο

Μετά την απόρριψη από το Συμβούλιο της Επικρατείας των προσφυγών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και μερίδας πολιτών για την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ, οι ιθύνοντες της Ένωσης προχώρησαν στο επόμενη βήμα. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (17/6) παρέδωσε τα εν λόγω έγγραφα στον υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη, αντιπροσωπεία της Ερασιτεχνικής και της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο, περιμένοντας πλέον την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Η σχετική ενημέρωση από πλευράς της ΠΑΕ αναφέρει: «H ερασιτεχνική ΑΕΚ και η "Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική" υπέβαλλαν με επίσημο έγγραφο στον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη τις δύο απορριπτικές αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ στις αιτήσεις ακύρωσης για το έργο κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια με την παράκληση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης του έργου».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep