«Να αποφύγει τις παγίδες»

Ο Γιώργος Στούπας μίλησε για τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και την επόμενη σεζόν της Λαμίας.

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας παραχώρησε ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε να πει τη γνώμη του για τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου. Όπως σημείωσε, χρειάζεται καλύτερη στελέχωση, σύμπνοια και σύνεση για να εμφανιστούν οι «κυανόλευκοι» πιο δυνατοί.

Αναλυτικά ο Στούπας είπε:

«Θα πω αυτό που βίωσα από τον Πανουργιά. Είναι ιδιαίτερα παρορμητικός και η φετινή χρονιά ήταν προσαρμογής. Η Λαμία έκανε πολύ καλή πορεία και αν δεν υπήρχαν κάποιοι παράγοντες, όχι άνθρωποι, θα έμπαινε στα πλέι οφ. Έχασε ματς εκτός γηπέδου, αλλά αυτά θα τον κάνουν πιο σοφό. Μου είναι εξαιρετικά συμπαθής. Εκτιμώ ότι χρειάζεται καλύτερη στελέχωση, σύμπνοια και σύνεση. Νομίζω ότι η Λαμία φέτος θα είναι πιο δυνατή σε ένα πρωτάθλημα τελείως διαφορετικό και πολύ πιο δύσκολο.

Αυτή η χρονιά θα είναι ένας οδηγός για την επόμενη, τόσο στα θετικά, όσο και στα αρνητικά. Να αποφύγει τις παγίδες, τις απειρίες και να στελεχώσεις όσο το δυνατόν καλύτερα την ΠΑΕ. Πρέπει να πιστέψει ο κόσμος σε αυτόν, είναι κεφάλαιο για τη Λαμία».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 15 Ιούνιος 2015 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep