«Η δύναμη της παρέας»

Μαζεύουν τα κομμάτια τους στην Ερμιονίδα μετά το πλασάρισμα στην 4η θέση.

Από την 5η θέση της κανονικής σεζόν η Ερμιονίδα τερμάτισε 4η στα πλέι άουτ και αν δεν αλλάξει κάτι στις θέσεις υποβιβασμού, επιστρέφει στη Γ' Εθνική μετά από έναν χρόνο στη Football League. Το κλίμα ήταν βαρύ στη συνέντευξη Τύπου και αυτό που τονίστηκε ήταν ότι οι «κυανοκίτρινοι» πρέπει να βρουν δύναμη για να κοιτάξουν την επόμενη μέρα. 

Αρχικά ο προπονητής, Ρομπέρτο Μπολάνο ανέφερε:

«Δυστυχώς αυτή η διαδικασία των πλέι οφ δεν τελείωσε καλά για μας. Είχαμε μία πολύ καλή χρονιά στην κανονική περίοδο, αλλά στα πλέι άουτ δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι. Εδώ και μία εβδομάδα είχα πει ότι ήμασταν αυτοκαταστροφικοί. Υπάρχει και η επόμενη μέρα. Η ομάδα αυτή τη στιγμή θέλει τη συμπαράσταση όλων και περισσότερο δύναμη για να κοιτάξει μπροστά».

Στάικος: «Λάθη από όλους»

Ο αρχηγός, Θανάσης Στάικος είπε: «Είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα, η οποία ήταν συνηθισμένη σε επιτυχίες τα τέσσερα χρόνια που υπάρχει. Ήταν σοκ για όλους μας, γιατί είχαμε μία σταθερή πορεία. Θεωρώ ότι ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος μας μπέρδεψε όπως και στοίχισε η απειρία σε όλα τα πόστα, από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες. Στο τέλος μετρά η ουσία και εκεί δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε.

Είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών αναλαμβάνω την ευθύνη. Οι ευθύνες είναι μεγάλες. Να κοιτάξουμε τι έφταιξε και τι δεν πήγε καλά, ώστε όλοι να δείξουν πως μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και να φέρουν ξανά την ομάδα σε αυτά τα επίπεδα. Τώρα χρειάζεται δύναμη για να δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε με την ίδια περηφάνια.

Για να μην ξεχνιόμαστε, βασιστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στο οικογενειακό κλίμα και τη δύναμη της παρέας. Όσοι ασχοληθούν να έχουν αυτό στο μυαλό τους. Η οικογένεια και η δύναμη της παρέας είναι πολύ σημαντικά. Ήμουν παρών σε όλες αυτές τις στιγμές και σε αυτά θα πρέπει να επενδύσουν για να επανέλθουμε στην κατηγορία αυτή».

 

 

Last modified onΔευτέρα, 15 Ιούνιος 2015 02:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep