«Έπρεπε να ήταν γιορτή»

Ο Γιώργος Βαζάκας τόνισε πως οι φίλοι του Αχαρναϊκού έπρεπε να έχουν στήσει γιορτή για την πρωτιά της ομάδας στον όμιλο της και την παραμονή.

Στην προσπάθεια της ομάδας του Αχαρναϊκού που εξασφάλισε νωρίς την σωτηρία του και πήρε το «πρωτάθλημα» στον όμιλο που συμμετείχε στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας μετά την ήττα (2-0) από την Καλλιθέα. Αναλυτικά δήλωσε:

«Σήμερα έκλεισε ο κύκλος από μια αγχωτική και επώδυνη περίοδο και για τους παίκτες, για τους προπονητές, τους παράγοντες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Καλλιθέα που κατόρθωσε σε αυτό το παιχνίδι να κερδίσει την παραμονή της και θα συμφωνήσω με τον προπονητή της Νίκο Παντέλη, πως η Καλλιθέα ήταν μια ομάδα που άξιζε κάτι παραπάνω. Σήμερα κατόρθωσε μέσα στο γήπεδο το δικό μας - αφού είχε μεγαλύτερο κίνητρο από ό,τι είχαμε εμείς – να δείξει χαρακτήρα και μέσα στον Αχαρναϊκό πήρε τη σωτηρία. Αυτό, όμως, δεν χαλάει την παρουσία της ομάδας μου.

Ο Αχαρναϊκός σε δέκα παιχνίδια έκανε επτά νίκες, μια ισοπαλία και είχε δύο ήττες. Ο κόσμος έπρεπε να χαίρεται, να πανηγυρίζει και να το κάνει γιορτή σήμερα. Διαφωνώ με την σημερινή συμπεριφορά και περίμενα να είναι γιορτή για τους παίκτες αφού είχαμε εξασφαλίσει εδώ και δύο αγωνιστικές την πρώτη θέση στην βαθμολογία.

Δεν είπαμε πως θα χαριστούμε σε κανέναν και είχαμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι, αλλά το κίνητρο της Καλλιθέας επικράτησε. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν θέλω να μείνω καθόλου στην ήττα και ξέρω πως είναι ένα αποτέλεσμα που βρίσκεται στην διαδικασία κάθε παιχνιδιού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που έκαναν σημαντική προσπάθεια όλο το χρόνο.

Θα πω ότι όταν ξεκινήσαμε προετοιμασία είχαμε βάλει στόχο τα Play off του πρωταθλήματος. Δεν το πετύχαμε, αλλά πετύχαμε τον δεύτερο στόχο μας που ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία. Είναι μεγάλη στιγμή για το Μενίδι, αφού η ομάδα του Αχαρναϊκού ιστορικά συνεχίζει στην Β' Εθνική για τρίτη χρονιά. Οι ποδοσφαιριστές μου έδωσαν τα πάντα για αυτό, ανταποκρίθηκαν και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο»  

Last modified onΚυριακή, 14 Ιούνιος 2015 23:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep