Δίνει αίσιο φινάλε

Ο Παναιγιάλειος στοχεύει έστω στην ισοπαλία απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών.

Στα Ψαχνά παίζεται για τον Παναιγιάλειο η υπόθεση - παραμονή. Η ομάδα του Αιγίου δοκιμάζεται την Κυριακή (14/06, 17:30) στην έδρα του τοπικού Ηρακλή και θέλει έστω τον πόντο για να πανηγυρίσει τη σωτηρία. Εννοείται ότι οι «μελανόλευκοι» δεν θα παραταχθούν με στόχο την ισοπαλία, αλλά θέλουν να κλείσουν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τρίποντο και να δώσουν αίσιο φινάλε στη σεζόν.

Στον Παναιγιάλειο σέβονται τον αντίπαλό τους και, μάλιστα, τονίζουν ότι παρά τις απουσίες και το γεγονός ότι δεν προλαβαίνουν ούτε την 4η θέση, θα τα δώσουν όλα για να αποχαιρετήσουν το κοινό τους με θετικό αποτέλεσμα. Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός, Παναγιώτης Γκουτσίδης ζήτησε σοβαρότητα. Τα προβλήματα, βέβαια, για τον ίδιο δεν λείπουν, αφού εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ακπαρίδης, Ρουμπουλάκου και ο αδειούχος Ουρτάδο. Στα Ψαχνά δεν θα ταξιδέψει και ο Καμινιώτης.

Έτσι, η αποστολή έχει ως εξής: Μπαλτιμάς, Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Τζημογιάννης, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Ρέλλας, Νάστος, Πιζ, Μωυσίδης, Σταμογιάννος, Μπούνας, Διαμαντόπουλος, Σεχολάρι, Φουρτάδο, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας, Μίλιεβιτς.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep