Γιατί δεν πήρε άδεια η ΑΕΛ (photos)

Η ΑΕΛ δημοσιοποίησε το σκεπτικό της απόφασης περί μη αδειοδότησης και επιτέθηκε στον Κώστα Πηλαδάκη.

Ανακοίνωση με την οποία εκτοξεύει βέλη σε βάρος του Κώστα Πηλαδάκη και στην οποία δημοσιοποιεί το σκεπτικό της απόφασης περί μη αδειοδότησης της ΠΑΕ εξέδωσε η ΑΕΛ. Αυτό μετά τη δήλωση του Πηλαδάκη ότι ο Πλεξίδας κοροϊδεύει και πως η ΕΠΟ «ουδέποτε ανέφερε ότι η μη αδειοδότηση της ΠΑΕ οφείλεται στην εκκαθάριση».

Στο σκεπτικό τονίζεται ότι μια ομάδα μπορεί να πάρει άδεια αρκεί να «είναι μόνο μια ΠΑΕ, να είναι εγγεγραμμένη στην ΕΠΟ και είναι μέλος της οικείας ένωσης». Επισημαίνεται πως «κάθε μεταβολή στη νομική υπόσταση της ΠΑΕ ή στην εταιρική δομή της (συμπεριλαμβανομένης της μεταβολής της έδρας της, της επωνυμίας ή των χρημάτων της ΠΑΕ ή της μεταβίβασης μετοχών μεταξύ διαφορετικών ΠΑΕ) θεωρείται ως διακοπή της ιδιότητας μέλους». Ξεκαθαρίζεται ωστόσο ότι «υφίστανται δύο ΠΑΕ με την ίδια επωνυμία κατά την τελευταία τριετία, εκ των οποίων η μία, η πρώτη, σε εκκαθάριση και έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ποδοσφαιριστές, φορολογικές αρχές και ασφαλιστικούς οργανισμούς».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω του προέδρου της Σωτήρη Πλεξίδα: «Ο άνθρωπος που έστειλε την ΑΕΛ στη Γ’ Εθνική, που κορόιδεψε τον κόσμο της ότι θα την επαναφέρει στην Super League ενώ ήδη εκκρεμούσε απόφαση για αφαίρεση βαθμών, ο άνθρωπος που την πέταξε έξω από το γήπεδο και το προπονητικό της κέντρο, συνεχίζει εσκεμμένα να την καταστρέφει εμποδίζοντας την να πάρει αδειοδότηση και παράλληλα έχει και το θράσος να βγάζει ανακοινώσεις αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο της.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο πρόεδρος της κ. Πλεξίδας Σωτήρης, προκειμένου ο κόσμος της ΑΕΛ να μάθει την αλήθεια είναι πλέον αναγκασμένος να σπάσει την ρήτρα εμπιστευτικότητας και να δημοσιοποιήσει το σκεπτικό της απόφασης περί μη αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ από το αρμόδιο δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιούνιος 2015 23:58

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep