Εγχειρίστηκε ο Βιτώρος

Ο Γιάννης Βιτώρος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στους χιαστούς.

Ο 23χρονος άσος της Επισκοπής Γιάννης Βιτώριος υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς καθώς είχε υποστεί ρήξη στο αριστερό γόνατο. Η επιστροφή του στην ενεργό δράση αναμένεται σε περίπου έξι μήνες.

Η σχετική ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ αναφέρει: «Με απόλυτη επιτυχία εγχειρίστηκε ο Γιάννης Βιτώρος σήμερα το πρωί (2/6)  στο interclinic από τον ιατρoύς-ορθοπεδικούς χειρουργούς, κ.κ. Γιώργο Στεφανουδάκη, Κυριάκο Κακαβελάκη, Ιωάννη Γαϊτάνη.

Στον 23χρονο μεσοεπιθετικό, έγινε επέμβαση για την αποκατάσταση της ρήξης του πρόσθιου χιαστού του αριστερού γόνατος (συνδεσμοπλαστική).

Ο Γιάννης ήδη αναρρώνει και αύριο κιόλας (3/6), θα πάρει εξιτήριο. Φυσικά θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και η επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου 6 μήνες.

Η ομάδα μας που βρίσκεται νοερά στο πλευρό του Γιάννη Βιτώρου, απέστειλε ευχές ταχείας ανάρρωσης… 'Η ΠΑΕ Επισκοπής, η τεχνική ηγεσία και φυσικά οι συμπαίκτες του, είμαστε όλοι δίπλα του και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Ο Γιάννης τυγχάνει να είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και όλοι παίζουμε και για ‘κεινον'».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep