Όλοι δωρεάν στο Αλκαζάρ

Δήλωση του προέδρου του Τυρνάβου, Βασίλη Μπρέζα, ενόψει του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

 

Δήλωση με την οποία κατέστησε σαφές πως η είσοδος στο Αλκαζάρ στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα είναι δωρεάν έκανε ο πρόεδρος του Τυρνάβου, Βασίλης Μπρέζας. Σε αυτή, παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του και ναυλώνει δωρεάν πούλμαν για τη μετακίνηση των οπαδών στο γήπεδο της Λάρισας. 

Αναλυτικά: «Μια πολύ δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της για τους εντός έδρας αγώνες με την αναμέτρηση την Κυριακή εναντίον της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η φετινή περίοδος αποτέλεσε μια πρωτοφανή εμπειρία για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Σε μια κατηγορία που καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει και όλες έπαιζαν κάθε Κυριακή τον δικό τους τελικό.

Σε μια αγωνιστική περίοδο που περιλάμβανε 40 αγώνες (πρωτάθλημα, κύπελλο, play out), με ατελείωτα ταξίδια από τη Μυτιλήνη έως τη Ζάκυνθο, η ομάδα μας κατάφερε να αντεπεξέλθει άριστα σε αυτό το βεβαρημένο πρόγραμμα παρά τις αντιξοότητες (τραυματισμούς, αποχωρήσεις, κάρτες) και να αντιπροσωπεύσει επάξια την πόλη του Τυρνάβου.
Η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 αναγνωρίζει τους κόπους και τις θυσίες όλων των φιλάθλων που κάθε εβδομάδα έπρεπε να μεταναστεύσουν για να στηρίξουν την ομάδα τους και στα πλαίσια της κοινωνικής της πολιτικής της, θέλοντας να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την πολύτιμη συμπαράστασή τους, αποφάσισε τη δωρεάν είσοδο όλων των φιλάθλων της ''Τύρναβος 2005'' από το νομό Λάρισας, για τον τελευταίο τελικό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
θα είναι μεγάλη μας χαρά το γήπεδο Αλκαζάρ την Κυριακή 31 Μαΐου2015 να γεμίσει από οικογένειες, φοιτητές, γυναίκες, παιδιά και υγιείς φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν την ομάδα μας από κοντά.
Για όσους φιλάθλους αδυνατούν να μεταβούν στο γήπεδο Αλκαζάρ, η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 θα διαθέσει λεωφορεία με δωρεάν μετακίνηση.
Με εκτίμηση, Μπρέζας Βασίλειος
Πρόεδρος ΠΑΕ Τύρναβος 2005».

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάιος 2015 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep