«Εγώ φταίω»

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο μίλησε για κακή διαχείριση του ματς από πλευράς του.

Την ευθύνη για την κακή εμφάνιση της Ερμιονίδας στο ματς με την Καλλιθέα ανέλαβε ο Ρομπέρτο Μπολάνο. Όπως δήλωσε: «Δεν ήμασταν καλοί. Ήμασταν αγχωμένοι και αυτό χωρίς λόγο. Ξέραμε ότι το ματς ήταν δύσκολο και θα είχε ιδιαιτερότητες. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Η Καλλιθέα ήταν καλή. Εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν διαχειριστήκαμε καλά το ματς και γι' αυτό φταίω εγώ.

Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά δεν διαχειρίστηκα πρώτος εγώ το παιχνίδι. Η συνέχεια είναι δύσκολη και θέλω να πιστεύω ότι οι δύο ομάδες θα μείνουν στην κατηγορία. Καλή συνέχεια στον κύριο Νίκο και την Καλλιθέα».

Ο Θανάσης Στάικος είπε: «Περιμέναμε πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι και αυτό έφερε πίεση και άγχος. Είχαμε νευρική εμφάνιση, όχι ηρεμία και καθαρό μυαλό. Η Καλλιθέα εκμεταλλεύτηκε την ταραχή μας και ήταν καλύτερη, αλλά δεν έκανε πολλές ευκαιρίες. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Ήταν λίγο καλύτερη η Καλλιθέα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα παιχνίδια των μπαράζ κρίνονται στο μηδέν ή σε λίγα γκολ. Μείναμε στην πρώτη θέση και θέλουμε να τελειώσουμε το συντομότερο με την παραμονή μας».

Για το πέναλτι της Ερμιονίδας ανέφερε:

«Θεωρώ ότι ήταν. Μπορεί να στενοχωρώ τους φίλους μου της Καλλιθέας, αλλά είναι. Ο παίκτης πέφτει πάνω στον συμπαίκτη μου. Ξέρω ότι υπάρχει πίεση και άγχος και είναι δύσκολο να δοθεί ένα πέναλτι, αλλά έτσι είναι. Θα το δούμε πάλι στην τηλεόραση».

Απόδοση: flnews.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep