Ρήξη χιαστών ο Βιτώρος

Ο Γιάννης Βιτώρος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την επόμενη εβδομάδα Ο Γιάννης Βιτώρος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την επόμενη εβδομάδα

Ρήξη χιαστού υπέστη ο Γιάννης Βιτώρος στην Επισκοπή.

Ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο υπέστη ο Γιάννης Βιτώρος στην Επισκοπή και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Ηράκλειο, μάλλον την επόμενη εβδομάδα.

Σε δηλώσεις του στο σάιτ της ΠΑΕ, ο μέσος της ομάδας του Ρεθύμνου, που χτύπησε στο ματς με την Καλλιθέα, αναφέρθηκε στη συμπαράσταση που έχει από τους ανθρώπους του συλλόγου: «Μέσα στην ατυχία μου, είδα πως αυτές τις μέρες μέτρησε το δέσιμο που είχαμε ως ομάδα. Παρά τις δυσκολίες και την άσχημη κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει βαθμολογικά στα πλέι άουτ, αυτό που νιώθω είναι πολύ σημαντικό. Από την πρώτη στιγμή με πήραν όλοι οι συμπαίκτες μου τηλέφωνο, ο πρόεδρος, ο κ. Νικολιδάκης, ο Γενικός Αρχηγός ο κ. Βελονάκης, ο κόουτς κ. Βέλιτς, ο μασέρ μας, κ. Γκίκας. Πραγματικά, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», είπε ο Βιτώρος.

Και πρόσθεσε: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για κάθε ποδοσφαιριστή αυτή. Ελπίζω ότι θα την ξεπεράσω γρήγορα και θα επανέλθω γερός και δυνατός στα γήπεδα».

Ο 23χρονος άσος έχει είκοσι συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και ένα γκολ.

Last modified onΤετάρτη, 20 Μάιος 2015 12:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep