Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τέλος Μπάντοβιτς-Νταμπίζας

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Λύθηκε η συνεργασία της ΑΕΛ με το... νέο προπονητικό τιμ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ: Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, τον συνεργάτη του, Νίκο Νταμπίζα και τον γυμναστή, Κώστα Παρούση. Η συνεργασία ολοκληρώθηκε κατόπιν αιτήματος των μελών του τεχνικού τιμ.

 

Μετά από την ανακοίνωση λήξης της συνεργασίας ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είπε: «Λυπάμαι που φεύγω από μια μεγάλη ομάδα, για την οποία είχα όνειρα, σχέδια και φιλοδοξίες. Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους δεν μπορώ να συνεχίσω, αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι το καλό της ομάδας. Ευχαριστώ τον κόσμο της Λάρισας και εύχομαι στην ΑΕΛ, από τα βάθη της καρδιάς μου, να πετύχει τους στόχους της. Θα παραμείνω στη διάθεση της ομάδας για τις προσεχείς ημέρες, όσο χρειαστεί μέχρι να αναλάβει καθήκοντα ο αντικαταστάτης μου».

 

 

Στις 17 Ιανουαρίου, λοιπόν, ανακοινώθηκε από την ομάδα η πρόσληψη των δύο ανδρών στο τιμόνι του συλλόγου, και λίγες μόνο ημέρες μετά ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας τους. Ύστερα από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (με Πλατανιά, Πανθρακικό και Καλλιθέα), σε συνδυασμό με τη γκρίνια του κόσμου, οδήγησαν στο πρόωρο τέλος.

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2012 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep