Έμπρακτο ενδιαφέρον στον Πανηλειακό

Δύο επιχειρηματίες εξέφραδαν ενδιαφέρον να σταθούν στο πλευρό του Πανηλειακού στη ΓΣ.

Η ΓΣ του Πανηλειακού έγινε την Τετάρτη (06/05) και μετά την έγκριση του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού η σημαντικότερη εξέλιξη αφορούσε στο ενδιαφέρον επιχειρηματιών να εμπλακούν στο νέο ΔΣ. Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Ρήγας, Βαγγέλης Έξαρχος τόνισαν ότι θα βοηθήσουν οικονομικά, ενώ ο δήμαρχος, Γαβρίλης Λιατσής όρισε ως σύμβουλό του σε θέματα ποδοσφαίρου τον Χρήστο Γιαννακόπουλο. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι ξεκινά η αναστήλωση των εγκαταστάσεων και άμεσα θα ξεκινήσουν έργα επανασποράς του χλοοτάπητα και αλλαγή σπασμένων καθισμάτων.

Για το αθλητικό κέντρο της Συντριάδας ο Λιατσής ήταν σαφής: «Το Αθλητικό Κέντρο δεν θα ξαναπαραχωρηθεί αποκλειστικά στον Ερασιτέχνη Πανηλειακό, αλλά θα είναι στη δικαιοδοσία του δήμου, εξυπηρετώντας όμως πρωτίστως τις ανάγκες του Πανηλειακού».

Παράλληλα, έδωσε την υπόσχεση ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων του θα βοηθάει με κάθε τρόπο, ενώ κάλεσε τον κόσμο να δείξει κι εμπράκτως την αγάπη του για το σύλλογο. Και αν αγαπάει πραγματικά ο κόσμος τον Πανηλειακό ήρθε η στιγμή να το αποδείξει». «Ένα ποτάμι φτιάχνεται από σταγόνες» ανέφερε.

Επίσης τόνισε ότι: «Ο Πανηλειακός ακολουθεί την πορεία της πόλης. Η πόλη είναι διαλυμένη και κατεστραμμένη. Γι’ αυτό και πρέπει να προσπαθήσουμε να τα συμμαζέψουμε. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, όπως παλεύουμε σε όλους τους τομείς της, κι έτσι και σε αυτόν».

Ο Γιώργος Ρήγας είπε: «Πιστεύω ότι αυτοί που θέλουν να βάλουν χρήματα θα πρέπει να είναι και στο Δ.Σ. Να κάνουμε επιτέλους πράξη την αγάπη μας για τον Πανηλειακό. Ο καθένας όσο μπορεί. Ένα ποτάμι πράγματι φτιάχνεται από σταγόνες. Δηλώνω ότι παρότι κανονικά δεν έχω χρόνο, θα βρω κάποιο έστω χρόνο και θα συμμετάσχω στο Δ.Σ. και θα βάλω και χρήματα. Τα χρήματα για την ασφαλιστική ενημερότητα (σ.σ. από 12.00 ως 15.000 ευρώ υπολογίζονται) θα τα βάλω εγώ».

Ο Βαγγέλης Έξαρχος από την πλευρα του ανέφερε: «Τον Πανηλειακό πρέπει πρώτα από όλα να τον αγαπήσουμε. Να είμαστε δίπλα του συνεχώς, ακόμα και στις προπονήσεις και στα φιλικά. Θα βρω κι εγώ χρόνο, και θα βοηθήσω και οικονομικά και θα είμαι στο Δ.Σ. Πρέπει όλοι οι νέοι Πυργιώτες επιχειρηματίες να βοηθήσουμε σε αυτήν την προσπάθεια. Να μαζευτούμε και να δούμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας. Να δείξουμε χαρακτήρα».

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Last modified onΠέμπτη, 07 Μάιος 2015 00:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep