«Ήμασταν πρωταγωνιστές, όχι κομπάρσοι»

Αποχαιρετιστήρια δήλωση των Πέτρου Δημητρίου - Δημήτρη Καλύκα στον Άλιμο.

Ο προπονητής Πέτρος Δημητρίου και ο βοηθός του Δημήτρυης Καλύκας εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη συνεργασία τους με τον Άλιμο, αναφέροντας πως όσο ήταν στο τιμόνι της ΠΑΕ «δεν είχαμε το ρόλο του κομπάρσου αλλά του πρωταγωνιστή».
Αναλυτικά: «Στους τέσσερις μήνες που συνεργαστήκαμε με την ομάδα του Αλίμου, υπήρξε άριστη συνεργασία τόσο με όλους τους ποδοσφαιριστές, όσο και με το Δ.Σ και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ. Υπήρξε σεβασμός, επικοινωνία και αρκετή διάθεση για δουλειά. Δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις με στόχο να δώσουμε στην ομάδα συνοχή, ταχύτητα και χαρακτήρα νικητή σε κάθε αγώνα. Σε κανένα παιχνίδι δεν είχαμε το ρόλο του κομπάρσου αλλά του πρωταγωνιστή, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ακόμα και με αντιπάλους, ομάδες με ιστορία στις επαγγελματικές κατηγορίες (όπως Α.Ε.Κ., Απόλλων Αθ. κ.λπ.).
Προσπαθήσαμε πάρα πολύ να δημιουργήσουμε ένα οικογενειακό κλίμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και κατά γενική ομολογία το πετύχαμε και με το παραπάνω. Η ομάδα του Αλίμου έπαιξε ένα σύγχρονο και ποιοτικό ποδόσφαιρο στηριζόμενο στο συνδυαστικό παιχνίδι και στην ταχύτητα, πετυχαίνοντας και τις πρώτες επαγγελματικές νίκες (εντός με Ερμιονίδα – εκτός με Επισκοπή) στην ιστορία της.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μεγαλομέτοχο κ. Τσίλη Βασίλη, τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κ. Ηλιόπουλο Τάσο, όλο το Δ.Σ., καθώς και τον γενικούς αρχηγούς Αρφάνη Γιάννη και Χριστόπουλο Νίκο, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους της ομάδας, τον πρόεδρο του ερασιτέχνη και το Δ.Σ. και να ευχηθούμε ολόψυχα την γρήγορη επάνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, πάνω σε πιο σωστές βάσεις.
Με εκτίμηση οι προπονητές
Δημητρίου Πέτρος - Καλύκας Δημήτρης».

Last modified onΤετάρτη, 06 Μάιος 2015 18:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep