Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Κουβίδης και Ζαχαράκης στον Βύζαντα

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση στον Βύζαντα.

Η έλευση του νέου μεγαλομετόχου Κώστα Κοσσυβάκη έχει σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για το Μεγαρίτικο συγκρότημα, το οποίο προσπαθεί να μπει και πάλι σε ένα σωστό δρόμο. Μετά τους Πέτρο Φιλιππάκο, Γιώργο Χάλαρη, Σπύρο Αντωνόπουλο και Βασίλη Τριάντο, οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν και με τους Λευτέρη Κουβίδη και Βασίλη Ζαχαράκη. Ο πρώτος είναι αμυντικός και έχει παίξει σε Ασπρόπυργο, Πανελευσινιακό και Κόρινθο, ενώ ο δεύτερος μέσος και έχει φορέσει τη φανέλα του Παναυπλιακού. Μάλιστα η διοίκηση του Βύζαντα ετοιμάζει δύο ακόμα μεταγραφές έμπειρων παικτών.

 

Από εκεί και πέρα, η επικράτηση της ομάδας επί του Αγροτικού Αστέρα άνοιξε την όρεξη όλων στην ομάδα, με τον Κοσσυβάκη να μοιράζει πριμ 5.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές, ενώ από την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκινήσουν και οι πληρωμές. «Στόχος είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε αυτή η ιστορική ομάδα να καταφέρει να λειτουργήσει όπως πρέπει στις δύσκολες αυτές συγκυρίες» σχολίασε ο Κοσσυβάκης. 

 

* Από τους νεοαποκτηθέντες, μόνο οι Φιλιππάκος και Χάλαρης θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωκικό, καθώς μόνο τα δικά τους δελτία έχουν εκδοθεί. 

Last modified onΠαρασκευή, 27 Ιανουάριος 2012 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep