«Χάνουμε δύσκολα, είναι κρίμα»

Ο τεχνικός του Φωκικού, Αχιλλέας Μανέτας, υποστήριξε ότι η ομάδα του αδικείται από τη βαθμολογία.

Μια ακόμα ήττα υπέστη ο Φωκικός, από τον Ολυμπιακό Βόλου αυτή τη φορά. Ο προπονητής της ομάδας της Άμφισσας, Αχιλλέας Μανέτας, βγήκε μπροστά και υποστήριξε ότι οι παίκτες του αναζητούν κίνητρα για να είναι ανταγωνιστικοί, ενώ επεσήμανε πως ο Φωκικός αδικείται. Μετά το 1-0 ο Μανέτας είπε: «Δεχθήκαμε ένα γκολ από τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, στη συνέχεια ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα. Επιδιώξαμε να μην απειληθούμε από τον αντίπαλο και στο δεύτερο ημίχρονο να δημιουργήσουμε τις φάσεις, μήπως και πετύχουμε κάτι καλύτερο. Στα αποδυτήρια, στην ανάπαυλα, μιλήσαμε με τα παιδιά και αυτό που τους είπα ήταν να προσέξουν το πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, γιατί γνώριζα πως ο Ολυμπιακός θα έμπαινε στο γήπεδο με στόχο να πετύχει ένα γκολ και να αποβάλει το άγχος που είχε. Το καταφέραμε, δημιουργήσαμε δύο αξιόλογες φάσεις για να πετύχουμε γκολ, δεν μπορέσαμε όμως να σκοράρουμε.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί ψάχνουν κίνητρα να είναι πάντα ανταγωνιστικοί. Τα καταφέρνουμε, γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και καλά παιδιά. Όλοι τους είναι φιλόδοξοι και αυτό που τους λέω σε κάθε ματς είναι να παίζουν για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από τον εκάστοτε αγώνα. Χάνουμε πολύ δύσκολα, παρότι η ομάδα δεν έχει βαθμολογικούς στόχους. Είναι κρίμα, γιατί η εικόνα που παρουσιάζουμε κάθε αγωνιστική δεν ανταποκρίνεται στη βαθμολογική μας θέση.
Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό και εύχομαι να πετύχει όσο το δυνατόν συντομότερα τον στόχο του. Είναι μία ομάδα που εγώ προσωπικά θα ήθελα να τη βλέπω να αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ».
Πηγή: goalpost.gr

Last modified onΚυριακή, 22 Μάρτιος 2015 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep