«Ήταν δύσκολα εξ αρχής»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι η ΑΕΛ θα κάνει τα πάντα για να μπει στην τριάδα.

Κανένα παράπονο δεν είχε από τους παίκτες του ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά την ήττα (1-0) από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω αφού ευχηθώ περαστικά στον Κωνσταντίνο-Ραφαήλ που νοσηλεύεται σε ογκολογικό κέντρο. Έπρεπε να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Όταν ήρθα στην ομάδα ζήτησα το 5 στα 5 και σήμερα δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αγωνιστικά ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυριάρχοι στο παιχνίδι και είχαμε κλασικές στιγμές για να πάρουμε το παιχνίδι. Και στη φάση του δοκαριού και σε άλλες περιπτώσεις.

Ξέραμε ότι το γήπεδο θα είναι ακατάλληλο και προσπαθήσαμε να γεμίσουμε στην αντίπαλη περιοχή. Θέλαμε να κερδίσουμε ή τουλάχιστον να μην χάσουμε σε αυτό το ματς για να κρατούσαμε την τύχη στα χέρια μας. Η αντίπαλη ομάδα δεν έκανε καμία κλασική φάση πέραν του γκολ, δεν κέρδισε ούτε ένα κόρνερ στο παιχνίδι, νομίζω ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο.

Θα δώσουμε τα πάντα στη συνέχεια για να μπούμε στα play-off. Ξέρω πως ήταν δύσκολα τα πράγματα από την αρχή που ήρθα στην ομάδα. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Δεν έχω κανένα παράπονο από του ποδοσφαιριστές. Το μόνο παράπονο που έχω είναι πως σε τρία ματς έχουμε 5 δοκάρια, 5 γκολ κι έχουμε δεχτεί 1 από το οποίο χάσαμε το παιχνίδι. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο».

Ο Μανώλης Αποστολίδης είπε:

«Περαστικά στον Κωνσταντίνο-Ραφαήλ και από μένα. Δυστυχώς καταφέραμε και χάσαμε το σημερινό παιχνίδι. Ελέγχαμε τον ρυθμό από την αρχή του παιχνιδιού. Κλείσαμε την αντίπαλη ομάδα στο μισό γήπεδο. Χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το σημερινό μας πλάνο ήταν να μεταφέρουμε άμεσα την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν τυχερό. Τώρα πάμε να κάνουμε δύο νίκες στα δύο παιχνίδια και να περιμένουμε κάποιο δώρο από τους αντιπάλους μας. Δεν είναι πλέον στα πόδια μας η είσοδο μας στα play-off. Μας αδικεί το αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος έχει δίκιο να αγανακτεί μαζί μας. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας γιατί φέτος τους έχουμε πικράνει».

Last modified onΚυριακή, 22 Μάρτιος 2015 19:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep