«Πήραν το μήνυμα αυτοί που έπρεπε»

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για ποδοσφαιριστές που παίρνουν ένα... κάρο λεφτά και οι οποίοι πήραν το μήνυμα.

Την αισιοδοξία του ότι η Λαμία θα ανατρέψει τη σε βάρος της απόφασης στην Επιτροπή Εφέσεων και θα πάρει πίσω τους βαθμούς από την Αναγέννηση Καρδίτσας εξέφρασε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM-1» και παράλληλα αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή και η οποία άφηνε υπονοούμενα για την απόδοση ποδοσφαιριστών.

«Η Λαμία αν και ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα, έπαιξε καλά», είπε αρχικά και τόνισε: «Πιστεύω, όμως ότι χαρίσαμε τους τρεις βαθμούς. Δεν είμαι και ο καλύτερος γνώστης του ποδοσφαίρου, αλλά με το μάτι που βλέπω, διακρίνω ευθύνες, γιατί η Λαμία δεν πήρε και σε άλλους αγώνες βαθμούς. Έχω δει κακή συνεννόηση του τερματοφύλακα με την άμυνα σε πολλά γκολ. Δεν είναι, όμως μόνο αυτό, είναι και άλλα τέρματα.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν το ίδιο καλά. Η Λαμία στάθηκε τυχερή στο πρώτο γκολ του Ντελέκου και μετά δεχτήκαμε ένα γκολ τελείως άδικο. Δεν μπορώ, όμως να τα φορτώνω όλα στη θεά τύχη. Αν κάνω λάθος, ας το κρίνουν άλλοι».

Σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε, είπε:

«Δεν μπορεί κάποιοι να παίρνουν ένα κάρο λεφτά, όπως λένε και στο χωριό μου, και να το παίζουν ότι, εντάξει, ποδόσφαιρο είναι δεν ξέρουμε τίποτα. Μία φορά να το καταλάβω, δύο, αλλά αρκετές φορές; Δεν θέλω να μειώσω τα παιδιά, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Για κάποιους που μειοψηφούν μέσα σε αυτή την προσπάθεια θα το εξετάσουμε. Πιστεύω ότι αυτοί που έπρεπε να πάρουν το μήνυμα, το πήραν».

Για την ένσταση, τέλος, της Αναγέννησης Καρδίτσας και την αφαίρεση των τριών βαθμών, συμπλήρωσε:

«Πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε στην Επιτροπή Εφέσεων».

Σε ό,τι αφορά στο ματς με τον Αιγινιακό από το οποίο θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο Ρεπετσάς, εκδρομή διοργανώνει η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Λ. Όπως ανακοινώθηκε: «Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία διοργανώνει εκδρομή στο Αιγίνιο την ερχόμενη Κυριακή, 22 Μαρτίου, για τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Football League, κόντρα στον Αιγινιακό.

Για συμμετοχές και πληροφορίες, μπορεί να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6977388048-6989368637. Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ και οι δηλώσεις θα πρέπει να γίνουν αυστηρά μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Να μην λείψει κανείς, από ένα παιχνίδι - σταθμό στην σύγχρονη ιστορία της Λαμίας».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΠαρασκευή, 20 Μάρτιος 2015 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep