«Έκαναν κατάθεση ψυχής»

Ο Άλιμος έχει το βλέμμα του και στο ματς του Αχαρναϊκού με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Στην ισοβαθμία με τον Ηρακλή Ψαχνών ευελπιστεί ο Άλιμος, προκειμένου να πετύχει την είσοδό του στα μπαράζ παραμονής. Οι νεοφώτιστοι αυτή τη στιγμή έχουν 18 πόντους και δοκιμάζονται στην έδρα της Ερμιονίδας με στόχο να αποσπάσουν έστω την ισοπαλία. Παράλληλα, περιμένουν... δώρο από τον Αχαρναϊκό, ο οποίος αν νικήσει την ομάδα της Εύβοιας, τότε αυτή θα τερματίσει με 22 πόντους στο πρωτάθλημα (παίρνει στην αυλαία το τρίποντο με τον Πανηλειακό).

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς που κάνουν στην αθηναϊκή ομάδα, αν αποσπάσουν τον πόντο στο Κρανίδι και ακολούθως νικήσουν τον Φωστήρα, τότε θα μπουν στα πλέι άουτ, αφού στην ισοβαθμία υπερτερούν του Ηρακλή Ψαχνών (μία ισοπαλία, μία νίκη). Όπως και να έχουν τα πράγματα, δεν εξαρτώνται όλα από τους ίδιους.

Ο τεχνικός, Πέτρος Δημητριου, πάντως, αναφερόμενος στο 0-0 με την Επισκοπή τόνισε: «Έγινε μία πολύ καλή προσπάθεια και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά που έκαναν κατάθεση ψυχής». Εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Τσατσαρής, ενώ είναι πιθανό να επιστρέψει ο Σταύρου από τραυματισμό. Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής (22/03) για το Κρανίδι και πιθανόν να απουσιάζει ο Καλαϊτζίδης που είναι στρατευμένος.

Last modified onΠαρασκευή, 20 Μάρτιος 2015 15:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep