Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μετρά η δουλειά, όχι το χρώμα»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ, τις αντιδράσεις του κόσμου και την τρέλα του για την δουλειά του.

Όπου έχω πάει τα έχω δώσει όλα, μπαίνοντας σαν κύριος και βγαίνοντας σαν κύριος. Ο προπονητής πρέπει να μετριέται με βάση την δουλειά του και όχι με τα χρώματα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και για αυτό είμαι εδώ. Από εμένα δεν θα ακούσετε ποτέ ψεύτικες δηλώσεις. Είμαι αληθινός. Σέβομαι τις απόψεις όλων των ανθρώπων αλλά θέλω να με κρίνουν για την δουλειά μου. Μπόζινταρ Μπάντοβιτς

Στην πρώτη τους συνέντευξη Τύπου ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και ο Νίκος Νταμπίζας απάντησαν στις «αντιδράσεις» και μίλησαν για τη θέληση τους να δουλέψουν για να επιστρέψει η ΑΕΛ στην Super League.

«Είμαι ένας νέος άνθρωπος που έχω τρέλα με αυτό που κάνω. Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την ΑΕΛ να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Όλοι μαζί μπορούμε να επαναφέρουμε την ΑΕΛ ψηλά».
Πόσο καιρό βρισκόσασταν σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της ΑΕΛ;
Είχαμε μια επαφή με τον κύριο Πηλαδάκη και είχα ζητήσει να έρθουν κάποια άτομα μαζί μου, όπως για παράδειγμα ο γυμναστής. Αισθανόμουν πιο άνετα με τον Παρούση μαζί μου. Η δεύτερη μας επαφή ήταν μετά την ήττα της ΑΕΛ από την Καλλονή, όπου και συμφωνήσαμε. Το οικονομικό ήταν από την αρχή για μένα το τελευταίο που μετρούσε.
Η γνώμη σας για το υλικό της ΑΕΛ;
Φύγανε κάποιοι παίκτες. Έχουμε κι άλλους, όπου με αυτούς θα δουλέψουμε. Προσπαθώ να δω όσα παιχνίδια μπορώ περισσότερα για να γνωρίσω τους παίκτες. Θα κάνουμε σίγουρα κάποιες μεταγραφές.
Τι θέλετε να περάσετε στην ομάδα;
Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο σε κλειστή άμυνα. Πρέπει να είμαστε και αμυντικά καλά γιατί πολλές ομάδες είναι αυτές που παίζουν στην κόντρα. Θα έχουμε ένα επιθετικό τρόπο παιχνιδιού. Πιστεύω πως μπορούμε να το περάσουμε. Και οι παίκτες έχουν όρεξη.

Είχαμε μια επαφή με τον κύριο Πηλαδάκη και είχα ζητήσει να έρθουν κάποια άτομα μαζί μου. Αισθανόμουν πιο άνετα με τον Παρούση μαζί μου ως γυμναστή. Η δεύτερη μας επαφή ήταν μετά την ήττα της ΑΕΛ από την Καλλονή, όπου και συμφωνήσαμε. Το οικονομικό ήταν από την αρχή για μένα το τελευταίο που μετρούσε.

Η θητεία σας σε Κέρκυρα και Ολυμπιακό;
Ολοι από κάπου ξεκινάμε. Πιστεύω πάρα πολύ στον εαυτό μου. Πέρυσι στην Κέρκυρα παίξαμε καλά ποδόσφαιρο. Είμαι εδώ για να αλλάξω τις γνώμες ορισμένων. Και θα αλλάξουν βλέποντας μπάλα. Μεγάλωσα με αξίες και ιδανικά. Όπου έχω πάει τα έχω δώσει όλα, μπαίνοντας σαν κύριος και βγαίνοντας σαν κύριος. Ο προπονητής πρέπει να μετριέται με βάση την δουλειά του και όχι με τα χρώματα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω και για αυτό είμαι εδώ. Από εμένα δεν θα ακούσετε ποτέ ψεύτικες δηλώσεις. Είμαι αληθινός. Σέβομαι τις απόψεις όλων των ανθρώπων αλλά θέλω να με κρίνουν για την δουλειά μου.

 

Πιστεύω στην δουλειά που κάνω. Το πιο σημαντικό είναι εμείς να είμαστε καλά στα αποδυτήρια. Και θεωρώ βάση της φιλοσοφίας μας θα είμαστε καλά. Να φεύγει ο κόσμος από το γήπεδο και να είναι χαρούμενος. θα δώσω από την πλευρά μου ότι μπορώ για να επιστρέψουμε εκεί που μας αξίζει. Νίκος Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας από την πλευρά του τόνισε πως βρίσκεται στην Λάρισα για να βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
Δεν θέλω να πω πάρα πολλά. Ο λόγος που ήρθα πίσω, είναι αυτά τα έξι χρόνια που πέρασα από την ΑΕΛ, ως ποδοσφαιριστής και το δέσιμο που υπήρξε. Βέβαια τώρα δεν θα υπάρχει φανέλα. Αλλά για μένα είναι το ίδιο πράγμα. Πάθος! Όπως είπε και ο κόουτς, είμαστε εδώ για να επιστρέψουμε την ΑΕΛ εκεί που της ανήκει, βάσει κόσμου και βάσει δυναμικής.
Αναλαμβάνεται σε μια δύσκολη κατάσταση.
Πριν αποφασίσω να αναλάβω την ομάδα ήξερα πως υπάρχουν δυσκολίες και το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε στην συνέχεια. Εγώ θα προσπαθήσω να περάσω κάποια πράγματα για να δει ο κόσμος την δουλεία μας. Πιστεύω στην δουλειά που κάνω. Το πιο σημαντικό είναι εμείς να είμαστε καλά στα αποδυτήρια. Και θεωρώ βάση της φιλοσοφίας μας θα είμαστε καλά. Να φεύγει ο κόσμος από το γήπεδο και να είναι χαρούμενος. θα δώσω από την πλευρά μου ότι μπορώ για να επιστρέψουμε εκεί που μας αξίζει.

Τα προβλήματα που είχατε πει πως έχει η ΑΕΛ όταν φύγατε έχουν λυθεί;
Εκείνη μου η συνέντευξη η αποχαιρετιστήρια είχε να κάνει για το αγωνιστικό κομμάτι. Τώρα πλέον έρχομαι σαν βοηθός προπονητή. Εκείνα που είχα πει τότε δεν τα ανακαλώ. Αυτήν την στιγμή ένιωσα σημαντικός και ήθελα να έρθω. Επέλεξα την ΑΕΛ, γιατί ξέρω τα πάντα για την ΑΕΛ και την πόλη της Λάρισας. Και για αυτό επέλεξα να έρθω. Είμαι εδώ για να κοιτάξω και να μιλήσω για το τώρα και το αύριο!
Ποια η συμβουλή στον κόουτς για τα αποδυτήρια;
Ερχομαι να δώσω τις γνώσεις μου στα αποδυτήρια και μαζί με το τεχνικό κομμάτι του Μπόσκο να κάνουμε μια καλή δουλειά. Δεδομένου και ότι ξέρω και πολλά από τα παιδιά.
Ποια είναι η ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων τώρα;
Είχαμε γνώση της κατάστασης και πριν έρθουμε εδώ. Το πιο σημαντικό είναι τι θα κάνουμε τώρα πλέον εμείς. Μπορούμε όμως να αλλάξουμε ακόμα και το κακό κλίμα που υπάρχει γενικά στο ποδόσφαιρο.
Πως σκέφτεστε τη θέση σας στον πάγκο;
Η εικόνα μου πλέον από τον πάγκο, είναι εντελώς διαφορετική. Πλέον θα βλέπετε ένα άνθρωπο του οποίου θα βγαίνει ο λαιμός.

 

Last modified onΠαρασκευή, 20 Ιανουάριος 2012 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep