«Παραιτηθείτε...»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανηλειακού ζητούν από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να παραιτηθεί.

Την παραίτηση της διοίκησης του Ερασιτέχνη Πανηλειακού ζητούν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί «Red Boys» προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την σύγκληση Γ.Σ.

Παράλληλα, εξαπολύουν βολές κατά του Φάνη Παπαδόπουλου, ο οποίος προ ημερών είχε επιτεθεί εναντίον τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες μιας κωμικοτραγικής κατάστασης, και κάποιοι βάλθηκαν να μας …τρελάνουν! Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ 'RED BOYS' από το 1996 που ιδρύθηκε μέχρι και σήμερα έχει αποδείξει ότι είναι συνέχεια δίπλα στην ομάδα και ανιδιοτελώς, χωρίς να βάζει πλάτη σε κανένα λαμόγιο και κανέναν τυχάρπαστο πρόεδρο.

Οι RED BOYS δεν χρωστάνε σε κανέναν αλλά τους χρωστάνε πολλοί!!!

Πάμε τώρα στην επικαιρότητα: Ακούσαμε με έκπληξη ότι οι RED BOYS είναι …γλύφτες και ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα! Και το ακούσαμε από κάποιον άνθρωπο που όλοι γνωρίζουμε το ποιος είναι!

Και θα αναφερθούμε αναλυτικά για να μάθει όλη η πόλη και ο κόσμος του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ποιός είναι!

Μας λέει …γλύφτες, αυτός που όταν συγκάλεσαν τον Οκτώβριο (νόμιμη) γενική συνέλευση στο Εργατικό κέντρο Πύργου μας παρακαλούσε να βάλουμε πλάτη και να φέρουμε κόσμο για να ψηφίσουμε αυτόν και την ομάδα του για να αναλάβουν τον Ερασιτέχνη… Εκεί δεν ήμασταν γλύφτες αλλά ήμασταν …καλά παιδιά κύριε ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ;

Πάμε παρακάτω…

Ποιος σας έχει χρήσει “ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ” της ιερής ιδέας του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ; Μόνος σου αποκαλείσαι έτσι και γελάει όλη η πόλη με τον αυτοχαρακτηρισμό σου!!!

Να θυμίσουμε στους πιο νέους ότι παλιότερα σε αγώνες του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΜΑΣ στην Α' Εθνική με την ομάδα του Ολυμπιακού, εσύ τιμούσες την ομάδα της καρδιάς σου τον Ολυμπιακό και τους παράγοντες της σαν πρόεδρος του συνδέσμου ΠΕΦΟ Πύργου του Ολυμπιακού, την ώρα που εμείς στην κερκίδα …βγάζαμε τα λαρύγγια μας και δίναμε οπαδικές μάχες για να υπερασπιστούμε την ομάδα του τόπου μας!

- Λοιπόν, έχουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε απέναντι από το υποτιθέμενο τωρινό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, το όποιο κρύβεται πίσω από την σκιά ενός ανθρώπου που στέλνει επιστολές σε σαιτ και εφημερίδες ως “θεματοφύλακας” και ως τέως γενικός αρχηγός!

Είμαστε απέναντι σε αυτούς που βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές και θα τους κυνηγήσουμε μέχρι τέλους! Οι διαδικασίες έχουν πάρει το δρόμο τους και κάνεις δεν θα σταθεί εμπόδιο!

ΥΓ1. Άραγε τα χρέη του Ερασιτέχνη σε ποιό όνομα πρόεδρου είναι;;;
ΥΓ2. Μακριά οι νοσταλγοί της χούντας από την ομάδα!!!
ΥΓ3. ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ είναι ΜΟΝΟ ο αγνός κόσμος της ομάδας και οι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ του!!!
ΥΓ4. Καλούμε τα μέλη του υποτιθέμενου τωρινού Δ.Σ. του Ερασιτέχνη να προχωρήσουν σε μαζική παραίτηση …χθες κιόλας, για το καλό της ομάδος!!!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ 'RED BOYS 1996'»

Last modified onΚυριακή, 22 Φεβρουάριος 2015 10:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep