Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οικονομικός έλεγχος στον Ερασιτέχνη

Οικονομικός έλεγχος θα γίνει στον Ερασιτέχνη Πανηλειακό, ενώ τα βιβλία φαίνεται πως δεν βρίσκονται στην κατοχή του.

Το Περιφερειακό Γραφείο Οικονομικών Επιθεωρητών Δυτικής Ελλάδας απέστειλε έγγραφο στον Ερασιτέχνη Πανηλειακό και ζητά στοιχεία για τη διενέργεια οικονομικού ελέγχου για το διάστημα από το 2011 έως τις 14 Ιουλίου 2013.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια προσφυγής του Φάνη Παπαδόπουλου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας αλλά και μετά από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών προς το Περιφερειακό γραφείο Οικονομικών Επιθεωρητών.

Από την πλευρά του, πάντως, πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανηλειακού Λάμπης Σιδηροκαστρίτης μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτη» τόνισε ότι τα βιβλία που ζητούνται από την Οικονομική Επιθεώρηση δεν βρίσκονται στην κατοχή του Ερασιτέχνη αλλά τα έχει ο Θεοδόσης Χριστόπουλος.

Στο έγγραφο του Περιφερειακού Γραφείου Οικονομικών Επιθεωρητών Δυτικής Ελλάδας αναφέρεται: «Θα διενεργήσουμε οικονομικό έλεγχο στο σωματείο (σ.σ. για το προαναφερόμενο διάστημα). Ο έλεγχος θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν.2343/95 και της κείμενης νομοθεσίας που διέπει τα αθλητικά σωματεία (Ν.2725/1999) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Σας καλούμε
Εντός προθεσμίας δέκα ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της πρόσκλησης αυτής να προσκομίσετε – θέσετε στην Υπηρεσία μας, όλα τα τηρούμενα βιβλία, στοιχεία και δικαιολογητικά εγγράφων που τηρήσατε, εκδώσατε ή λάβατε και είναι απαραίτητα για τη διεξαγωγή του ελέγχου της ανωτέρω χρονικής περιόδου.

Ειδικότερα, να προσκομίσετε τα κάτωθι βιβλία και στοιχεία:
Βιβλίο Ταμείου
Πρακτικών Συνεδριάσεων Γενικών Συνελεύσεων
Πρακτικών Συνεδριάσεων Διοικητικού Συμβουλίου
Εσόδων – Εξόδων
Φορολογικά Στοιχεία (ΔΑ, Τ.Π.Υ., κ.τ.λ.)
Περιουσιακών Στοιχείων

Τέλος, να μας προσκομίσετε τους εγκριθέντες προυπολογισμούς, απολογισμούς και ισολογισμούς μετά των αποφάσεων εγκρίσεων τους από τα αρμόδια όργανα του σωματείου και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο θα βοηθούσε στη διεξαγωγή του οικονομικού ελέγχου».

Last modified onΤετάρτη, 18 Φεβρουάριος 2015 10:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep