Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Είμαστε λίγοι...»

Ο Λεωνίδας Τσιγαρίδας στάθηκε στο μικρό ρόστερ του Φωκικού.

Έπειτα από την ήττα (4-0) από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο τεχνικός του Φωκικού, Λεωνίδας Τσιγαρίδας δήλωσε:

«Είναι ένα άσχημο βράδυ για εμάς διότι κάναμε μία βαριά ήττα. Η Καρδίτσα φάνηκε ότι το ήθελε περισσότερο το παιχνίδι από εμάς και μας ανάγκασε σε μία βαριά ήττα. Εμείς ήρθαμε σήμερα εδώ με πάρα πολλά προβλήματα, χωρίς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και το βασικό μας τερματοφύλακα, όπως και τον Σκαρίμπα που μπήκε να βοηθήσει στο τέλος με πρόβλημα τραυματισμού.

Είμαστε λίγοι με πάρα πολλά προβλήματα. Δεν είχαμε διάθεση στο παιχνίδι και ήρθε αυτή η βαριά ήττα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε παρακάτω, στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο και να ψάξουμε μία νίκη γρήγορα μέσα στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, μήπως μέσα στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, μπορέσουμε να κάνουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να δούμε τη συνέχεια με καλύτερη ψυχολογία.

Αυτό είναι το υλικό της ομάδας, αυτούς τους παίχτες έχουμε και με αυτούς θα παλέψουμε. Η Καρδίτσα ήταν πάρα πολύ καλή και κέρδισε δίκαια. Εύχομαι στον κόουτς (σ.σ. Θεοδοσιάδη) να πετύχει στόχο της κι εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε με το υλικό που έχουμε».

Ο Θωμάς Ντάφλας δήλωσε:

«Όπως είπε και ο κόουτς ήταν μία πολύ βαριά ήττα σήμερα για εμάς. Προσπαθήσαμε να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Η Αναγέννηση ήταν πολύ πιο δυνατή από εμάς, κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες και έτσι αυτό έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε από εδώ και στο εξής είναι να προσπαθήσουμε στα υπόλοιπα εννέα παιχνίδια να πάρουμε ό,τι μπορούμε.

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, ούτε στη ζωή, ούτε στο ποδόσφαιρο. Είναι 27 βαθμοί και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα ώστε η ομάδα να σωθεί».

Πηγή: karditsasportiva.gr

Last modified onΚυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep