Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επεισόδιο με Πατσατζόγλου

Μετά την αντικατάστασή του από τον Φοιρό ο Χ. Πατσατζόγλου πήγε στα αποδυτήρια και έκανε χειρονομία που έδειχνε πως ο Ηρακλής Ψαχνών ήθελε την ισοπαλία!

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου όταν στο 71ο λεπτό του αγώνα με την Επισκοπή είδε τον αριθμό της φανέλας του από τον τέταρτο διαιτητή έμεινε έκπληκτος, έκανε τον σταυρό του και δεν κατευθύνθηκε στον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών, αλλά έφυγε απευθείας προς τα αποδυτήρια. Ο αμυντικός μέσος της ομάδας της Εύβοιας έδειξε με τα χέρια πως η ομάδα ήθελε την ισοπαλία, δεν πήγε να μιλήσει με τον Γιώργο Φοιρό και είχε μια σύντομη συνομιλία με τους ανθρώπους της διοίκησης του Ηρακλή Ψαχνών που ήταν στην εξέδρα.

Οι σχέσεις πλέον του Χρήστου Πατσατζόγλου βρίσκονται σε οριακό σημείο με τον Γιώργο Φοιρό και αυτό το επεισόδιο έρχεται να προστεθεί σε αυτό της προηγούμενης εβδομάδας που έγινε στην προπόνηση και τον οδήγησε στην απόφαση να φύγει από τα Ψαχνά και να δηλώσει σε ανθρώπους της διοίκησης πως σταματά το ποδόσφαιρο! Τελικά, μίλησε μαζί τους και επέστρεψε για το ματς με τον Άλιμο στον Άγιο Δημήτριο όπου χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή.

Last modified onΚυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep