Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τσιώλης: «Να αλλάξει φιλοσοφία»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Σάκης Τσιώλης εξήγησε, γιατί απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Βαγγέλη Πλεξίδα για να αναλάβει την ΑΕΛ.

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «athleticlarissa» έδωσε ο Σάκης Τσιώλης και μεταξύ άλλων απάντησε, γιατί αρνήθηκε την πρόταση του Βαγγέλη Πλεξίδα, αλλά και τι χρειάζεται η ΑΕΛ για να πετύχει τον στόχο της εισόδου στα μπαράζ ανόδου. Όπως σημείωσε, απάντησε αρνητικά, γιατί περίμενε την Εθνική ομάδα, αλλά και λόγω της δομής της θεσσαλικής ομάδας.

Σε ερώτηση για το αν αληθεύει ότι ο Βαγγέλης Πλεξίδας του πρότεινε συνεργασία, ο Τσιώλης ανέφερε:

«Φυσικά και αληθεύει η πρόταση που μου έγινε να αναλάβω την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, σε εκείνη την δεδομένη χρονική στιγμή. Οι λόγοι για τους οποίους δεν συνεργάστηκα είναι δύο. Ο πρώτος είναι γιατί τότε είχα το μυαλό μου στην Εθνική και ο δεύτερος είναι η δομή που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα της ΑΕΛ».

Για το πώς βλέπει την πορεία των «βυσσινί»:

«Πιστεύω πως πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα για να μπει στα πλέι οφ. Σίγουρα πρέπει να αλλάξει ποδοσφαιρική φιλοσοφία και ποδοσφαιρική δομή για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί την μεγάλη δύναμη που της δίνει ο κόσμος και η φανέλα της. Παρότι φαίνεται πως οι πιθανότητες που έχει η ομάδα δεν είναι πάρα πολλές, αν καταφέρει όμως και μπει στα πλέι οφ πιστεύω και της εύχομαι ολόψυχα να βγει κατηγορία γιατί το αξίζει για τον κόσμο της».

Last modified onΚυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 12:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep