Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μόνο ο Αιγινιακός στο μυαλό μας»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ζήτησε να ξεχάσουν όλοι τη νίκη του Ηρακλή στο Κύπελλο.

Τέλος στους πανηγυρισμούς για τη νίκη (2-0) σε βάρος του Πανιωνίου στο Κύπελλο έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός του Γηραιού με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε ότι πρέπει όλοι να συγκεντρωθούν στον αγώνα που ακολουθεί με τον Αιγινιακό και ζήτησε ακόμα πιο δυνατή συμπαράσταση από τους οπαδούς. Αρχικά δήλωσε:

«Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολο, εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι. Εκεί πρέπει να είναι όλοι συγκεντρωμένοι, η ομάδα, ο κόσμος και όλοι όσοι ασχολούνται με τον Ηρακλή. Το πρωτάθλημα είναι ο στόχος μας και δεν θα αποκλίνουμε ούτε χιλιοστό από τον στόχο αυτό. Ο Αιγινιακός είναι τώρα ο αντίπαλός μας και οι τρεις βαθμοί της νίκης είναι το μοναδικό ζητούμενο. Ο Ηρακλής πρέπει να συνεχίσει την πορεία του στο πρωτάθλημα και τέτοια παιχνίδια όπως αυτό με τον Αιγινιακό πρέπει να τα κερδίζουμε».

Για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο είπε:

«Το Κύπελλο θα το δούμε στην ώρα του. Όταν έρθει ο επαναληπτικός θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι εκείνο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα για την πρόκριση ακόμα και όταν έρθει η ώρα θα δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο».

Έστειλε, τέλος, μήνυμα στον κόσμο:

«Να έρθει κοντά στην ομάδα ακόμα πιο δυνατά και μαζικά ειδικά τώρα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Έχουμε παιχνίδια μέσα στο Καυτανζόγλειο που μαζί με τον κόσμο μας πρέπει να τα κερδίσουμε».

Ατομικό πρόγραμμα Σιατραβάνης – Κυριακίδης

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν την Πέμπτη (12/02) οι Σιατραβάνης, Κυριακίδης με τον δεύτερο να δείχνει έτοιμος να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και να τεθεί στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό. Την Παρασκευή (13/02) η προπόνηση θα γίνει στις 11.00 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όπως και την Κυριακή (15/02) στο Καυτανζόγλειο.

Last modified onΠέμπτη, 12 Φεβρουάριος 2015 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep