Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αντ ...άξιος της ιστορίας του

Ο Ηρακλής με το 2-0 επί του Πανιωνίου έβαλε βάσεις πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για ακόμη μια φορά ο Ηρακλής έδειξε πού ανήκει. Έπειτα από την πρόκριση επί του Αστέρα Τρίπολης στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος... έδωσε ένα μάθημα και στον Πανιώνιο του οποίου επικράτησε 2-0 και βλέπει... ημιτελικό μετά από 13 χρόνια!

Ο Γηραιός είχε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειλήθηκε σχεδόν σε κανένα σημείο. Στο 15ο λεπτό μια προσπάθεια των Ρομάνο – Τσιλιανίδη και Πουρτουλίδη που έκανε την τελική κόντρα κατέληξε σε γκολ και η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Κόρμπου.

Το 1-0 έδωσε την ψυχολογία στους «κυανόλευκους« να πατήσουν ακόμη καλύτερο στο γήπεδο και να δώσουν περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι τους. Παράλληλα βρήκαν περισσότερους χώρους για να φτάσουν στο δεύτερο γκολ. Ο Περόνε είχε ένα δοκάρι στο 19ο λεπτό με κεφαλιά, ενώ και ο Πανιώνιος είχε μια κεφαλιά στο 34ο λεπτό με τον Παντίδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο Ηρακλής προσπαθούσε να βρει ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Ο στόχος επετεύχθη από μια εκτέλεση φάουλ του Ρομάνο στο 74ο λεπτό. Έτσι, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλοε έχει πλέον ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για την είσοδό της στα ημιτελικά του θεσμού, αλλά ο τεχνικός του Γηραιού θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να προειδοποιήσει τους παίκτες του ήδη από το τέλος του αγώνα: «Μένουν ακόμη 90 λεπτά και πρέπει να προσέξουμε για να πανηγυρίσουμε την πρόκρισή μας».

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (90' Καρασαλίδης), Κάσσος, Τσιλιανίδης (70' Πασάς), Περόνε (77' Λουκίνας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης (7' Κόρμπος), Καθάριος (58' Γιάννου), Μασούρας (77' Μπούζας), Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Πάνος, Φούντας, Τασουλής.

Last modified onΤετάρτη, 11 Φεβρουάριος 2015 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep