Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Για το πρώτο βήμα...

Πρόκληση για τον Ηρακλή ο προημιτελικός με τον Πανιώνιο.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου θέλει να κάνει την Τετάρτη (11/02, 16:00 OTE TV) ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο. Αντίπαλος του Γηραιού στον πρώτο προημιτελικό ο Πανιώνιος και πρώτος στόχος είναι το μηδέν παθητικό και ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να πάρει το προβάδισμα για να συνεχίσει στον θεσμό.

Οι Θεσσαλονικείς, άλλωστε, με την έως τώρα πορεία τους στο Κύπελλο έχουν δείξει ότι δεν πρόκειται να χαριστούν σε κανέναν. Προκρίθηκαν σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης και στη φάση των ομίλων απέσπασαν ισοπαλίες απέναντι σε Λεβαδειακό και Πλατανιά.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (09/02), με τον τεχνικό, Νίκο Παπαδόπουλο να αφήνει εκτός τους τραυματίες Κυριακίδη, Σιατραβάνη, τους Σμίλτο, Τόσκα και τον νεοαποκτηθέντα, Ρουγκάλα.

Η αποστολή: Χουάντερσον, Λαδάς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Στάμου, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο, Πουρτουλίδης, Πασάς, Ζαμπάζης, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Κάσσος, Λουκίνας, Ζιαμπάρης, Τσιλιγκίρης, Αγγελούδης.

* Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου, τα οποία θα είναι ανοικτά από τις 10.00 το πρωί της Τετάρτης 11 Φεβρουαρίου, ανημέρα του αγώνα.

 

Last modified onΤρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 19:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep